Cam asa ar putea fi sintetizat primul mesaj pentru nemteni, al lui Corneliu Bichinet, vasluianul care l-a inlocuit pe Laurentiu Dulama la conducerea organizatiei din Neamt a partidului lui Traian Basescu. Comunicatul de presa emis ieri, este unul destul de vag si nu explica nimic concret, lasand loc la multe interpretari, mai ales ca nici nu a fost organizata o conferinta de presa, semn ca cineva nu vrea sa rspunda la niste intrebari care l-ar putea pune in dificultate.

Prin urmare, pare ca s-a dezumflat si actiunea de schimbare a majoritatii din CL Piatra- Neamt, supozitia ca aceasta a fost un exces de zel din partea consilierului local Cristian Sauciuc, prinzand tot mai mult contur. Faptul ca se precizeaza ca vor avea loc alegeri pentru organizatiile locale, pare sa-i anunte pe cei care credeau ca pot prelua conducerea organizatiei judetene pe sest, sa-si bage mintile in cap, la fel si cei care credeau ca pot negocia de capul lor in numele PMP Neamt, imediat dupa ce a aparut stirea ca Dulama nu mai este presedinte.

Oricum, acest comunicat nu linisteste deloc apele in ceea ce priveste posibilitatea schimbarii unor intelegeri ale PMP cu alte partide: ”nu suntem nici la remorca PSD nici a PNL„, spune Bichinet.

Corneliu Bichinet este la al treilea partid, traseul sau fiind PRM- PNL- PMP. El a fost senator PRM (2000-2004), presedinte apoi vicepresedinte al CJ Vaslui.

Potrivit site-ului vasluian vremeanoua.roMitul despre politicianul Corneliu Bichinet, cel care poate câstiga de unul singur tot felul de alegeri în judetul Vaslui, s-a destrãmat de multi ani. O stiu alegãtorii din judet, o spun politicienii locali, numai Bichinet nu realizeazã cã nu mai tin povestile de genul “Cât de mare si tare sunt”. Scandalul din ultima perioadã din PNL Vaslui, în care Bichinet încearcã sã forteze trecerea sa pe prima pozitie în lista de deputati demonstreazã, încã o datã, cã fostul vicepresedinte de Consiliu Judetean a pierdut legãtura cu realitatea, iar procentele de care tot vorbeste peste tot s-au evaporat cu multi ani în urmã, în vremea în care era la PRM” Citeste aici continuare articolului din august 2016

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ