In PNL Neamt este razboi in toata regula, oricat ar vrea unii sau altii sa prezinte altfel lucrurile. Presedintele filialei oganizatiei nemtene a liberalilor, deputatul Mugur Cozmanciuc este jignit in mod incalificabil chiar din interiorul partidului, intr-o postare publica.

Atacul vine din partea unui membru al organizatiei PNL Piatra- Neamt, Valentin Ciobanu, cel care este membru alaturi de primarul Chitic in BPL (Biroul Permanent Local) al PNL, a fost consilier local PNL si acum este directorul Publiserv.

Loading...

Aseara tarziu (6 martie), Ciobanu a postat un text pe pagina lui de facebook in care spune despre deputatul Mugur Cozmanciuc ca este un ”presedinte care nu stie altceva decat sa arunce cu rahat, prin intermediari”

Postarea a fost stearsa nu dupa mult timp, insa cineva a apucat sa faca niste capturi care au ajuns in aceasta dimineata si la noi, dupa ce seara trecuta au circulat pe un chat sau grup intern al PNL-istilor nemteni. Afirmatiile lui Ciobanu au incins spiritele mai mult decat isi poate inchipui el, afirma sursele noastre, mai ales ca ele sunt facute cu cateva ore inainte de o sedinta a BPJ (Biroul Permanent Judetean) al PNL in care este destul de posibil sa se ia niste decizii cum nu prea s-au mai vazut printre liberalii din Neamt. Sa fi ajuns aceste informatii si la urechile lui Ciobanu si acesta nu si-a mai putut controla nervii simtind ca-i fuge pamantul de sub picioare? Sau poate atacul era pregatit sa fie facut public dupa sedinta si din greseala, Ciobanu le-a dat drumul mai repede in spatiul public?

La pachet cu Cozmanciuc este luat si Radu Secuiu, presedintele TNL Neamt, care este facut ”analfabet”. Secuiu este cunoscut in PNL ca protejatul deputatului Cozmanciuc, cel care l-a ajutat in ascensiunea sa in partid.

”TNL Neamt, o gasca de copii folositi de un analfabet pe nume Secuiu la randu-i condus de un ”presedinte” care nu stie altceva decat sa arunce cu rahat prin ”intermediari”, suna afirmatiile extrem de grave facute de Valentin Ciobanu care repetam, este membru alaturi de primarul Chitic in BPL al PNL Piatra- Neamt, partidul cu ajutorul caruia a ajuns director al unei companii din subordinea primariei Piatra- Neamt.

El numeste o intreaga organizatie ”gasca’‘, despre presedintele acesteia spune ca este analfabet (sic!- macar daca o spunea altcineva) iar despre presedintele lui Secuiu, care nu poate fi altcineva decat deputatul Mugur Cozmanciuc spune ca ”arunca cu rahat”. Intermediarii lui Cozmanciuc ar putea fi ex-prefectul George Lazar si fostul viceprimar de Piatra- Neamt, Constantin Teodorescu. Deci se poate deduce ca cei doi sunt purtatorii de ”rahat” ai lui Cozmanciuc. Asadar, Ciobanu loveste in tot ce misca in PNL, in afara de cativa oameni din organizatia Piatra-Neamt.

Aceasta rabufnire vine dupa ce mai multe voci din PNL au cerut demisia primarului Chitic din functiile din partid, fiind invocate problemele sale penale dar si proasta administrare atat a organizatiei PNL Piatra- Neamt cat si a orasului in fruntea caruia se afla.

Ramane asadar de vazut ce decizii se vor lua astazi in BPJ in noul context creat de atacul lui Ciobanu. Revenim.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ