Politia locala din Piatra-Neamt are ca principala misiune, siguranta cetatenilor. Si cum cetateni ai orasului sunt si alesii locali, politistii incalca deca e nevoie chiar si regulile de circulatie pentru a le asigura acestora siguranta de care oricine are atata nevoie.

Imaginea de mai sus este surprinsa in zona 1Mai unde locuiesc si niste alesi ai urbei si unde absolut intamplator, in itinerariul de patrulare al politistilor locali este prevazuta si o stationare si supraveghere a locului. Greu de crezut ca vreun politician local ar fi cerut in mod expres asa ceva, ci mai degraba este un exces de zel din partea celor care au intocmit itinerariul de patrulare, ca sa vada sefii cat sunt ei de protejati de catre cei carora tocmai li s-a suplimentat cota de benzina pentru ture prin oras. Nu mai conteaza indicatorul ”oprire interzisa” cu aditionalul ”confirmare” pe el, important e sa fie oamenii linistiti, stiind ca cineva acolo in strada, vegheaza.

Loading...

Si cum la politia locala se dau amenzi de circulatie si dupa poze, normal ar fi ca imaginea sa stea la baza unui proces verbal pe numele celui care era la volan, pentru ca din cate se vede, nu era nicio misiune in desfasurare. Dreptul la replica se poate trimite pe adresa de mail a redactiei, tvmpiatraneamt@gmail.com

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Păzesc sensul ăla giratoriu, sa oprească prostimea care vine de pe drumul național pt a acorda prioritate primarului care face stânga pe sens unic pentru a ajunge acasă .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.