Cand politistul local din Piatra- Neamt e ”smecher”, da un avertisment verbal. Si nu pentru orice fapt neinsemnat, ci pentru folosirea abuziva a numarului de urgenta 112. Dovedim asta cu o filmare pe care o puteti vedea mai jos, realizata astazi in jurul orei 16.

Culmea, asta se intampla dupa ce un taximetrist din Piatra- Neamt, a fost amendat cu 500 de lei de un politist local, pentru trei coji de seminte gasite langa masina lui, pe care n-a putut sa demonstreze ca le aruncase taximetristul. (Vezi aici: Poliţia locală a stabilit preţul corect pentru 3 coji de seminţe: AMENDĂ DE 500 DE LEI!)

Ca sa se inteleaga mai bine, totul s-a petrecut in curtea redactiei tvmneamt.ro, unde niste angajati ai Directiei Agricole se simteau foarte incurcati de masina redactiei. Noi nu am mai gasit loc sa parcam in curtea noastra, pentru ca era plina de masinile angajatilor amintiti, asa ca am parcat si noi pe unde am putut, insa ei nu mai puteau iesi.

Oamenii s-au revoltat foarte tare, si au apelat 112 reclamand ca le-au fost blocate masinile in parcarea noastra, asa ca ne-am trezit cu ditamai politistul local, la ”locul faptei”, in parcarea redactiei. Reclamatia s-a dovedit a fi total nefondata, pentru ca nu poti sa te duci la cineva in curte si sa suni apoi la 112 daca omul nu face cum vrei tu, la el in curte.

Pe langa tot taraboiul iscat de reclamanti, dupa ce si-a dat si el seama ca a intrat aiurea si fara sa verifice pe o proprietate privata, in loc sa amendeze ”revoltatii” ca au apelat abuziv 112, omul ne spune clar si raspicat ca el are la indemana trei tipuri de sanctiune iar in cazul de fata o foloseste pe cea mai simpla si mai usor de suportat, adica AVERTISMENT VERBAL, dupa cum se poate vedea spre sfarsitul filmarii. Ca nu a mai dat nici macar avertismentul ala, e alta poveste.

Ca sa nu mai spunem ca l-a durut la cascheta de amenintarile si injuriile pe care ni le adresau doi giboni din imagini si s-a facut nevazut.

Concluzia: daca va plictisiti, mai bine sunati la misto la 112 decat sa mancati seminte si parcati linistiti pe proprietati private, ca daca vine politia locala nu e bai.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ