Politia Romana intra in procesul de rebranduire anuntat de ministrul Marcel Vela, la preluarea portofoliului de la Interne.

Marcel Vela a găsit soluția pentru a înlătura confuzia dintre Poliția Română și Poliția Locală. Ministrul Afacerilor Interne  a declarat sindicatelor din politie ca isi doreste o rebrenduire a structurilor de politie pentru a elimina confuzia cetatenilor, O parte din soluție ar fi schimbarea look-ului mașinilor de poliție, noul standard de inscripționare fiind inspirat de modelul german, notează stiripesurse.ro, citand  mediasud.ro

Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română. Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul faţă de Poliţia Locală, am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală – băieţi destoinici”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela, conform sursei citate. „Cred că trebuie să clarificăm o delimitare clară între Poliţia Locală şi Poliţia Română, s-o numim Poliţie Naţională. Asta ţine de rebranduire”, a mai spus Vela.

Pe fondul acestor schimbari afost prezentat un Duster M.A.I. inscriptionat dupa model german si polonez.

Mai trebuie precizat ca in timp ce ministrul Vela a gasit bani pentru rebranduire, in judetul Neamt, Inspectoratul Judetean de Politie nu are bani nici pentru masti de protectie pentru politistii trimisi in misiuni de verificare a suspectilor de coronavirus. Vezi AICIE de râs sau de plâns? 150 de măști. Cum dă piept Poliția Neamț cu coronavirusul

Ionut CORFU (sursa foto: stiripesurse.ro)

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. lupul isi schimba parul , dar naravul ba ! cam asa sta treaba cu rebrenduirea politiei . atat le poate mintea . in loc sa – si rebrenduiasca nivelul intelectual , bunul simt , educatia , ei isi revopsesc masinile . esenta prostiei . ce minti luminate au clocit aceste idei ?
    vedeti , interlopi in uniforma : va sta-n gat comparatia cu politia locala , de parca ati fi NYPD , nu niste neica nimeni , adunati de pe drumuri , in vremuri de tranzitie , dintr-o societate asemenea voua .
    dar delimitarea de interlopii , la masinile personale , apucaturi , obiceiuri si datini maneliso/folcloriste , n-o rebrenduiti , maimutoilor ?
    cam cati bani costa „rebranduirea ” ?
    cea mai mare confuzie este intre voi si interlopi . nu prea va deosebim , la apucaturi . sunteti ca doua picaturi de apa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.