De cand s-a produs tragedia de la ATI, a devenit evident ca PSD-istii din Neamt sunt in stare de orice in materie de denaturare a realitatii si sfideaza orice urma de bun simt, fara macar sa clipeasca, pentru a muta vina (cel putin in perceptia publica) pe oricine altcineva, numai sa nu aiba de suferit electoral adevaratii vinovati. Este inutil sa mai amintim ca Spitalul Judetean Neamt este administrat in mod direct si nemijlocit de Consiliul Judetean Neamt, condus de baronul PSD Ionel Arsene, asta se stie. Pentru slugile PSD insa, administratorii spitalului nu au nici cea mai mica vina pentru ca Sectia ATI functiona ilegal si din cauza asta au murit oameni. Pentru ei, prioritatea numarul 1 este albirea politica a baronului si catararea pe cadavre din motive electorale.

Un exemplu in acest sens, este și Adrian Nita, fost PDL-ist, fost M10 (Monica Macovei), devenit apoi PSD-ist si pus pentru o vreme director la Publiserv SA, pe vremea cand PSD avea majoritate alaturi de ALDE si PMP in CL Piatra Neamt. Niță vrea sa se faca util si sare si el in sprijinul baronului scriind pe facebook ca liberalii poarta vina pentru mortii de la ATI. Cum si de ce? Cititi ce scrie Adrian Niță: ”Au forțat mărirea artificială a numărului de paturi la ATI, motiv pentru care a izbucnit incendiul de la Piatra Neamț”.

Deci oamenii aceia nu au murit fara vina pentru ca din cei 21 de milioane de euro pe care se lauda seful lui Nita ca i-a bagat in spitale, nu s-au gasit 30 de lei pentru un detector de fum. Nu au murit pentru ca la ATI nu exista nici macar un stingator sau un hidrant. Nu au murit din cauza lipsei de personal. Nu au fost parjoliti in spitalul lui Arsene pentru ca directorul pus de el a amenajat o Sectie fara sa ceara avizul specialistilor. Nu. Dupa mintea lui Nita, au murit pentru ”au fortat marirea artificiala a numarului de paturi”. Cat de cinic! Ce inseamna marire artificiala? Cum adica marire artificiala? Exista si marire naturala a numarului de paturi?

In afara de asta, nu a marit nimeni nimic. Doar s-a suplimentat numarul cu doua paturi ATI, tocmai ca sa nu mai moara oameni care aveau nevoie de tratament special in lupta cu Covid, in lupta pentru viata. Pentru Niță însă, asta inseamna crimă si evident, de vina sunt liberalii, in niciun caz MAFIA din spitalul patronat de Arsene.

Dupa ce ramas fara scaunul de director Publiserv, Adrian Nita este seful de comunicare al CJ Neamt, insa in 3 ani de zile, nu a emis nici macar un comunicat de presa, iar la telefon nu raspunde niciodata jurnalistilor neagreati de seful lui. Nita conduce si Corpul de Control al lui Arsene, insa nu l-a vazut nimeni niciodata sa controleze ceva in judetul Neamt. În schimb, are timp sa fie postac de partid si sa incaseze bani publici pentru cele doua functii pe care le ocupa doar pentru ca-i este loial baronului si critica adversarii politici pe facebook.

Foto: Adrian Niță, pe vremea cand era subordonatul Monicăi Macovei. A se vedea mesajul de pe tricou

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.