Doi oameni de la varful politicii nemtene si-au adus aminte astazi (1 iunie- Ziua Copilului) de copilarie si s-au jucat un pic… mai mult printre zeci de copii, la inaugurarea unui parc de joaca in comuna Pastraveni, judetul Neamt.

Este vorba despre senatoarea PSD Emilia Arcan si vicepresedintele CJ Neamt, Ion Asaftei (ALDE).

Loading...

Emilia Arcan a fost atrasa cel mai mult de Mickey Mouse cu care a facut poze, dar a incercat un pic si urechile prietenei celebrului personaj de desene animate, cu care este comparat fostul ei sef de partid, Victor Ponta. Si intr-adevar, accesoriul cu alb-rosu i s-a potrivit de minune. Primarul de Pastraveni, Anton Gorea a fost un pic mai cumintel, probabil neintelegand asa de bine cum se joaca oamenii mari, nestiind daca sa fie foarte Pro Mickei Mouse, preferand doar sa stea la poza.

Si lui Ion Asaftei i-a placut Mickey Mouse, dar n-a fost curios sa vada cum e sa fii in pielea personajului si a facut doar poze cu el, in schimb s-a prins intr-un trenulet pe muzica, alaturi de senatoarea Arcan si de copiii prezenti in parc, carora cei doi politicieni le-au tinut isonul in diverse jocuri ale animatorilor angajati de primarul Anton Gorea, pentru a intretine atmosfera. Cei doi au cantat, dansat si aplaudat in functie de cum le dicta tanara care o interpreta pe Minnie Mouse, prietena lui Mickey Mouse.

La cat de bine au executat cei doi politicieni miscarile aratate de animatori, n-ar fi rau sa fie macar un 1 iunie in fiecare luna si la Parlament si la CJ Neamt. Ca de animatori nu duce lipsa nicio institutie.

Ionut CORFU

foto: Flavius CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ