Politistul de la rutiera din Piatra- Neamt, Cristian Buga a fost transferat la Iasi cu un elicopter SMURD, dupa ce a suferit un infarct.

Potrivit informatiilor oferite de medicul Silviu Verzea, purtator de cuvant la Spitalul Judetean Neamt, politistul s-a prezentat pe propriile picioare la UPU, in jurul orei 12, acuzand dureri la nivelul pieptului si al bratului stang.

Loading...

S-a procedat imediat la un examen EKG, in urma caruia s-a stabilit ca el a suferit un infarct miocardic. S-au facut si alte analize necesare in astfel de cazuri, apoi medicii au considerat ca pacientul trebuie transferat la un spital de specialitate.

S-au facut demersurile necesare si s-a obtinut acordul medicilor de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, pentru ca pacientul sa fie transferat acolo.

Pentru ca nu exista o ambulanta disponibila la acel moment, pentru efectua un astfel de transport, s-a apelat la un elicopter SMURD, cu care politistul a fost transportat la Iasi, in jurul orei 13:30.

El era constient la momentul transferului si la fel era si cand a ajuns la Iasi.

Cristian Buga are 34 de ani si a fost implicat in dosarul ”Mita la rutiera de la Piatra- Neamt”, a fost cercetat, insa procurorii au stabilit ca nu poate fi acuzat de nimic, asa ca fost scos de sub urmarire penala. Revenim.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ