Ioan Canarau, liderul Sindicatului Europol Neamt, sterge pe jos cu Marcel Vela, Ministrul de Interne, dupa ce acesta ar intentiona sa reorganizeze Ministerul de Interne fara sa se consulte cu sindicatele. Sindicalistii acuza ca restructurarea ministerului a fost hotărâta în cerc restrâns, fără ca măcar structurile asupra cărora se răsfrâng modificările să fie consultate, iar cu acest plan de reorganizare ministrul Vela ar intenționa să se prezinte în CSAT pr 15 ianuarie pentru a obține avizul să procedeze la executarea acestor modificări.

Prin urmare, Ioan Canarau îl taxeaza in termeni duri pe Marcel Vela, caruia îi spune ca a avut o prestatie execrabila la un post TV si ca este un politician de carton. ”Domnule ministru, Marcel Vela. Astazi, la televizor, ati fost execrabil. Exista sindicate in politie, spre dezamagirea dvs. Bine ca-s multe, ca altfel nu mai ramaneati cu materie cenusie de la atata supt din partea liderilor slugoi ordinari.

Stiu, vreti langa dvs lideri sugincuristi (termenul de pupincurist s-a demodat) dar nu se poate. Cum ziceam, sa culegeti informatii despre interlocutorul din platou de la un evazionist dovedit, ba mai mult sa-l pupati in fund in direct la tv, a fost de-a dreptul scarbos. Sunteti doar un politician de carton, manjit pe la dos de polenul lipit de buzele sugincuristilor de serviciu din sindicate care trec din floare-n floare pe banii politistilor. Halal reformator”, scrie Ioan Canarau, presedintele Sindicatului Europol Neamt.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. O curiozitate: cate sindicate sunt in politie?
    La tv apar seara de seara cel putin 4-5 lideri nationali. Sunt sindicate si la nivel de directie, sectie,post. Cum sa le consulte saracutul ministru reformator pe toate ?
    Fiti rezonabili,tovarasi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.