Un politist local in varsta de 53 de ani a fost prins rupt de beat la volanul masinii de serviciu, in aceasta dimineata (21 decembrie), afirma surse din cadrul Politiei Locale Piatra- Neamt. Este al treilea caz in ultimul an.

Politistii rutieri l-au tras pe dreapta in jurul orei 6:30 in zona 1Mai, iar in urma testarii alcoolscopice, s-ar fi inregistrat o alcoolemie de 0,97 la mie in aerul expirat, adica aproape 2 la mie in sange, deci peste pragul comei alcoolice. Foarte curios este faptul ca la politistul intrase in tura la ora 6 cand i-au fost inmanate si cheile masinii de serviciu, dar nimeni nu a observat cat de beat este. Sursele TvmNeamt afirma ca politistul local a fost anume lasat sa plece asa, apoi a fost ”dat in primire” la rutiera, adica cineva si-a asumat riscul sa lase un posibil pericol public sa conduca o masina a politiei locale. El este cunsocut ca un mare amator de bauturi alcoolice, chiar si in timpul serviciului, dar cu toate astea, pana acum nu l-a deranjat nimeni. Politistul local in cauza a fost concediat in anul 2013 tot din cauza problemelor cu alcoolul, insa a fost reangajat dupa ce la conducerea politiei locale Piatra- Neamt, a ajuns Eugen Pancu, spun politistii locali cu vechime. Potrivit acelorasi surse, consumul de alcool in randurile politistilor locali din Piatra- Neamt, este deja o problema grava, mai multi dintre ei, obisnuind sa intre in serviciu in stare de ebrietate.

In ultimul an, acesta este al treilea caz cand un politist local din Piatra- Neamt este prins beat la serviciu. In luna decembrie 2017, alti doi politisti locali din Piatra- Neamt au fost prinsi rupti de beti, unul dintre ei, tot la volanul unei masini de serviciu.

Polițist local rupt de beat cu mașina de serviciu. Incidente ținute la secret

Informatiile nu sunt deocamdata confirmate oficial. Eugen Pancu, seful Politiei Locale Piatra Neamt, nu a putut fi contactat pentru a comenta incidentul, el refuzand sa raspunda la telefon.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.