Sindicatul politistilor, Europol Neamt trage un semnal de alarma public, anuntand ca nu masinile noi recent intrate in dotarea oamenilor legii, zac prin parcari cu rezervoarele goale, pentru ca nu sunt bani de combustibil ”2021! Va fi un an bun pentru Poliția Română, din toate punctele de vedere, ne zic guvernanții! Început promițător pentru ministrul Bode!
Politici de austeritate în buzunarele polițiștilor, austeritate și în rezervoarele autospecialelor rebranduite!
A dotat fostul ministru poliția cu mașini multe, frumos colantate, nespeciale pentru că nu nimic în plus față de dotările de serie. N-a lăsat, însă, explicații și proceduri cum pot fi alimentate cu combustibil.
Managerii, responsabili de altfel, nu știu unde sunt fondurile pentru alimentarea autospecialelor de poliție, n-au metodologie de identificare, (cefele late nu-s de la sală ci de la ridicatul din umeri) și din aceste cauze vedem curțile unităților de poliție pline de mașini noi… cu rezervoarele goale!
Până acum vedeam mașini vechi, stricate, acum ne bucuram ochii cu autospeciale noi care merg cu … aer!
Ar trebui omologate sau parcate prin orașe în locuri strategice, la vedere, măcar să fie folosite pentru prevenire dacă pentru patrulare n-au „gaz”! Hai cu „Manageria care salveaza Poliția”! Cetățeanul trebuie să stea liniștit, mașinile de poliție vor deveni în curând mașini de panoplie, pentru poze, adăpost de vânt și ploaie pentru oamenii străzii, pardon, legii!”, spun cei de la Europol Neamt.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.