Politistii din judetul Neamt au tinut un moment de reculegere astazi la ora 12, pentru colegul lor cazut la datorie ieri (2 iunie) in judetul Timiș. ”Astăzi, ora 12.00, polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Neamț au ținut un moment de reculegere, pentru polițistul căzut la datorie în cursul zilei de ieri, în județul Timiș. În acest context, pe raza județului Neamț toate autospecialele au staționat având în funcțiune semnalele acustice și luminoase timp de 1 minut, iar polițiștii și-au adus omagiul. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, este mesajul IPJ Neamt, transmis presei.

Poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat în timpul unui filtru rutier organizat în satul Izvin din oraşul Recaş (Timiş).

Poliţistul a încercat să oprească o masina in care se alfa un urmarit international, însă aceasta a deschis focul asupra poliţiştilor atunci când s-a apropiat.

Un glonţ l-a lovit pe poliţist în gât si un altul in piept, acesta s-a prăbuşit la pământ. In ciuda eforturilor medicilor, politistul nu a mai putut fi salvat.

Cel care l-a impuscat pe politist a fugit dupa atac, fiind cautat cu importante efective MAI.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.