Fostul premier Victor Ponta face publice discutiile de pe grupul intern al PSD, coordonat de jurnalistul nemtean, George Norocel Harabagiu. Discutiile sunt purtate dupa ce s-a iscat scandalul fake news-ului cu Simona Halep, semn ca ofensiva a continuat, chiar daca totul se transformase intr-un scandal national.

Capturi de ecran cu discutiile de pe grupul de whatsapp al PSD, coordonat de Harabagiu:

Comentariul lui Ponta este devastator si arata ca stie foarte bine ce se petrece in PSD, semn ca are in interiorul partidului oameni care au ramas alaturi de ei. Mai mult, faptul ca astfel de discutii au ajuns la Ponta, denota ca oamenilor din PSD care sunt nevoiti sa suporte nulitati aduse din teritoriu, le-a cam ajuns cutitul la os. Concluzia lui Ponta: ”Acesti “harabagii” ai lui Dragnea sunt o specie mult mai daunatoare si scarboasa decat soboloanii!”

„Credeti cumva ca Seful Propagandei Online a PSD Central ( faimosul George Harabagiu – omul adus de Dragnea de la Neamt sa duca batalia murdara pe internet) si-a cerut scuze Simonei Halep si milioanelor de oameni pe care i-a jignit ieri?

Credeti ca Liviu Dragnea l-a dat afara indignat (n.n. Vezi AICI- Intre timp Liviu Dragnea a anuntat ca l-a concediat pe Harabagiu) si a cerut ca pe conturile PSD sa nu mai fie postate niciodata asemenea mizerii subumane?

Credeti ca liderii PSD din teritoriu s-au revoltat si au spus sa nu mai fie folositi pentru porcarii de acest gen?

Daca asa va asteptati – aflati ca v-ati inselat amarnic! Dragnea foloseste PSD pentru cu totul altceva decat ar crede membrii si simpatizantii sai!

Ia cititi mai jos ce a inteles Seful PSD Online din ce a fost ieri si cum a inteles azi sa reactioneze – totul cu binecuvantarea lui Daddy!

Acesti “harabagii” ai lui Dragnea sunt o specie mult mai daunatoare si scarboasa decat soboloanii!

PSD trebuie sa se deratizeze urgent de acesti indivizi ! Pana nu este prea tarziu!”, scrie Ponta pe Facebook.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.