Prefectura Neamt a intrat pe sponsorizare. Pe facebook. Prefectureasa Soroceanu si-a facut o pagina de facebook (cum altfel) prin care indeamna cetatenii sa intre in legatura cu prefectul lor, daca institutiile statului îi nemultumesc. Parca si prefectura era o institutie a statului, nu? Si atunci ce facem daca chiar prefectura ne nemultumeste pentru ca prefectul isi duce copilul la scoala cu Touareg-ul institutiei, pe banii nostri? Facem o sesizare pe pagina de facebook a prefecturesei? Atunci, doamna Soroceanu sa o sanctioneze… pe doamna Soroceanu, nu?

Loading...

Dincolo de aceste miscari usor retarde care se vor a fi de fapt niste actiuni de imagine, sau PR (public relation in engleza, ori piar cum se mai zice pe la noi prin Moldova), nu putem sa nu remarcam si aparitia unui slogan: ”Doar uniti, suntem o forta!”. Pusa langa indemnul cu ”prefectul tau” si toata treaba sponsorizata, ne intrebam ce naiba se petrece la prefectura? Ori se fumeaza ceva la pliculet prin birouri, ori e sediul vreunui partid politic cu care prefectureasa vrea sa se lanseze in vreo batalie electorala. Oamenii aia in prefectura nu mai au alte treburi de cat sa faca poze regizate pe holuri?

Si daca tot e cu problemele cetatenilor si cu prefectul tau, ii aducem aminte Danielei Soroceanu ca la primaria de la Poiana Teiului se petrec ilegalitati grave, cum ar fi niste amarate de semnaturi falsificate pe documente la fel de falsificate, licitatii pentru vanzari de paduri fara acordul CL, etc. Controlul facut de o echipa a ”prefectului tau” n-a gasit nimic in neregula (musamalizare parca se cheama) si a dovedit primaritei PSD de acolo ca ”Doar uniti, suntem o forta!”.

Chestia cu ”apelati la prefectura daca institutiile statului va nemultumesc” seamana cu o distantare a prefecturii de statul roman si transformarea ei intr-o organizatie justitiara sau tribunalul poporului. Cineva a luat-o razna de tot in judetul Neamt si a depasit de mult granitele penibilului.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. atunci cand faci o plangere , care vizeaza activitatea institutiilor statului – care ma nemultumesc – astept un raspuns in 30 de zile ( a trecut peste un an de zile ) .
    in al doilea rand , ma astept sa nu fiu amenintat sau amendat pentru ca reclam fapte penale ale functionarilor din primarie sau politie .
    asa ca , exista multa nesimtire si minciuna in comunicat .
    daca nu credeti , verificati ce am spus , doamna prefect .

    sincer , va doare-n cot de cetateni !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.