Un preot originar din judetul Neamt, a fost gasit spanzurat ieri dimineata, in casa parohiala a bisericii din Italia, unde slujea din 2004, dupa ce-si finalizase studiile teologice la Roman. Tragedia s-a petrecut in localitatea Bevilacqua si Marega (Provincia Verona). Corpul sau neinsufletit, a fost gasit in dormitorul casei parohiale.

Preotul Adrian era de rit catolic si avea 43 de ani. In localitatea in care si-a gasit sfarsitul, slujea din 2011 si desi initial a fost primit cu o oarecare raceala de enoriasi, ulterior a ajuns sa fie foarte apreciat si iubit de ei.

El nu a lasat niciun bilet de adio si un motiv pentru care si-a pus capat zilelor, ar putea fi o mare dezamagire, provocata de faptul ca organizase un eveniment foarte important, pe care la un moment dat, a anuntat ca l-a anulat, din cauza slabei implicari a enoriasilor si a unor neintelegeri cu ceilalti organizatori.

”Cu ocazia sărbătoririi Sfântului patron, de fapt, organizase un mare eveniment, o slujbă ce urma să fie oficiată împreună cu toți preoții care au prestat serviciu la Bevilacqua, căreia trebuia să-i urmeze o cină în sala de recreere a parohiei. Însă pe timpul slujbei de sâmbătă părintele Adrian anunțase că evenimentul fusese anulat din cauza puținilor înscriși și a unor neînțelegeri cu organizatorii. Un fapt nu foarte important dar care, poate, a avut un rol în decizia preotului de a-și lua viața.” scrie gazetaromaneasca.com

Citeste mai mult pe gazetaromaneasca.com

Ionut CORFU

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ