Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, a participat la o actiune de plantare de molizi la Dragomiresti, comuna in care pana mai ieri, a fost primar noul prefect de Neamt, Vasile Panaite, se arata intr-un comunicat de presa al CJ Neamt.

Loading...

Arsene a declarat ca pe locul in care au fost plantati puietii, va fi construit cel mai modern ansamblu rezidențial de servicii sociale din Romania, probabil dupa modelul celor vazute in vizita sa din Germania.

”Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a participat astăzi la o acțiune de plantare de molizi în comuna Dragomirești, alături de elevi și voluntari din comună. Puieții au fost plantați pe amplasamentul viitorului ansamblu rezidențial de servicii sociale pe care Consiliul Județean Neamț îl va construi în localitate.

 Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean de maine, pe masa consilierilor se va afla proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru construirea primului centru din ansamblu, în care urmeaza sa fie mutați beneficiarii din centrul de la Razboieni.

 Aici, la Dragomirești, pe o suprafață de 16 hectare, Consiliul Județean Neamț va construi cel mai modern ansamblu rezidențial de servicii sociale din Romania, ce va cuprinde case și ateliere protejate pentru beneficiari, dupa modelul celor pe care le-am vazut în Germania, pe parcursul vizitei de lucru pe care am facut-o la începutul lunii. Am încredere că implementarea acestui proiect va impune Neamțul ca județ etalon din punct de vedere al condițiilor de care vor avea parte beneficiarii serviciilor de asistență socială din Romania”, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ