Pietrenii pot beneficia de impozite mai mici, daca le vor plati in primele 3 luni ale anului. Totodata, incepand cu anul 2019, proprietatile neingrijite vor fi impozitate dublu. ”Începând de astăzi, la Piatra-Neamț, se pot plăti taxele și impozitele locale. Pentru mașinile electrice impozitul este zero, iar pentru mașinile hibride se acordă o bonificație de 95 %. Pentru plata integrală a impozitelor locale până la 31 martie 2019 se acordă o bonificație de 5 %. Începând cu acest an, proprietățile neîngrijite vor fi impozitate dublu.

Taxele și impozitele locale se pot plăti cu numerar sau cu cardul la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite, prin transfer bancar sau online, accesând ghiseul.ro.

Taxele și impozitele locale au fost stabilite prin Hotărârea Consiliului Local nr. 341 din 28.11.2018 , care poate fi consultată aici:https://www.primariapn.ro/hotarari-ale-consiliului-local#HCL-nr-341-din-28-11-2018-40562 ”, se arata intr-un comunicat al Primariei Piatra Neamt.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Inteleg faptul ca se incurajeaza achizitia de masini electrice neloluante dar sa nu uitam ca taxele auto sunt in general pt intretinerea carosabilului si deszapezirea in oras unde nu actioneaza cei de la drumuri nationale . Asta inseamna ca noi , cei fara autoturisme electrice, suntem prosti si platim aceste servicii iar altii nu. La cate masini electrice sunt initiativa este inutila dar principiul nu este corect dupa parerea mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.