Actualizare stire- 5 ianuarie: Vezi AICI- HALUCINANT! ADMINISTRATORULUI AQUA PARK ÎI CONVINE CĂ SE FURĂ: ”NE ADUCE NOI CLIENȚI”

Stirea initiala: Probleme grave de securitate la Aqua Park Blue Eden din Alexandru cel Bun, jud. Neamt.

Loading...

O femeie a fost jefuita la complexul amintit de bunuri sustrase chiar din vestiarul in care le lasase. Sotul femeii povesteste ca totul s-a petrecut pe data de 2 inauarie 2018. In jurul orei 19 cand pagubita a vrut sa plece acasa a observat ca in dulapul tip vestiar mai are doar o haina groasa de iarna, in rest, pantalonii, incaltarile, rucsacul si telefonul mobil in valoare de 1.200 de lei disparusera. Paguba totala se ridica la aproximativ 2.500 de lei.

De mentionat ca atunci cand a lasat bunurile, femeia a incuiat dulapul si l-a gasit tot incuiat, deci hotul l-a deschis cu chei potrivite.

S-a sunat imediat la 112 si la fata locului au ajuns politistii care au cerut imaginile de pe camerele de supraveghere. Surpriza insa, dispozitivele de stocare erau codate, asa ca imaginile nu puteau fi vizualizate.

Abia a doua zi, pe 3 ianuarie, a fost adus un IT-ist cu ajutorul caruia s-au putut debloca dispozitivele de stocare si s-au putut vedea imaginile. Astfel, hotul a fost identificat si acum este cautat de politisti.

In aceeasi seara (2 ianuarie) s-a descoperit ca se mai produsese un furt. Un barbat si-a dat seama ca i se furase din portofelul lasat tot in vestiar, suma de 1.200 de lei. Acesta a refuzat insa sa faca plangere.

Desi este un complex destul de mare, la Aqua Park nu exista salvamari, iar la momentul producerii furturilor, in incinta erau doar 3 angajati. De asemenea, desi exista numeroase camere de supraveghere, imaginile nu pot fi accesate in timp util.

Totodata, sistemul care functioneaza in prezent, cu cheile pentru vestiare predate clientilor, lasa posibilitatea raufacatorilor sa confectioneze dubluri, apoi nu trebuie decat sa urmareasca momentul in care potentialele victime isi pun bunurile in dulapuri.

Complexul Aqua Park Blue Eden a fost deschis in vara anului 2017 si este administrat de Moldocor, firma de constructii implicata in scandaluri rasunatoare.

Contactat de noi, Mihai Placinta, administratorul Aqua Park a refuzat sa ne raspunda la intrebarile legate de siguranta clientilor si a declarat senin ca in ziua respectiva ”Au fost 200-300 de oameni la Aqua Park si unde sunt multi oameni sunt si hoti. Va fi un proces dupa ce hotul va fi prins si oamenii isi vor recupera paguba. Ce sa facem, sa platim noi?”. Legat de problemele de securitate, acesta le-a negat si a spus ca astfel de lucruri se mai intampla apoi a sugerat ca daca vrem mai multe informatii putem face o cerere, pentru ca nu poate oferi relatii necunoscutilor prin telefon. Revenim.

Stire in curs de actualizare.

IOnut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg ce cautau pe 2 ianuarie la bazin…n-au apa acasa? Sau e mai ieftin la bazin?Daca eram pe la Felix sau Constanta mai ziceam,da aci e un satuc uitat de lume.Sunt mult mai multe metode interesante de ati petrece timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ