Actualizare stire-2: La ora 22, Telekom a anuntat ca problemele au fost remediate

Actualizare stire-1 : In urma cu cateva minute Telekom a revenit cu un mesaj pe pagina oficiala, in care se anunta ca problemele au fost rezolvate partial si ca in aceasta seara serviciile vor reveni la normal.

Stirea initiala: Probleme imense pentru operatorul de servicii de telefonie mobila si internet mobil si fix, Telekom Romania. De aproape 6 ore, reteaua Telekom este KO si in judetul Neamt. Majoritatea clinetilor se plang ca de ore bune nu pot folosi serviciile nici pe abonament si nici pe cartelele preplatite. Semnalul la telefonia mobila este inexistent. Totul a inceput in aceasta dupa-amiaza in jurul orei 13, pentru o scurta perioada serviciile au functionat cu mari intreruperi, iar de aproximativ 2 ore, reteaua Telekom este din nou cazuta complet. Din reteaua mobila nu se poate apela nici macar serviciul clienti, insa apeluri la numarul de urgenta 112 se pot efectua.

Dupa- amiaza, in multe locuri din judet nu a functionat nici internetul fix furnizat de acelasi operator.

Problema este la nivel national si reprezentantii Telekom au postat in urma cu patru ore un anunt pe pagina oficiala a companiei in care se recunosc unele probleme tehnice aparute astazi (5 martie)

Postarea a adunat peste 3.000 de comentarii, iar cele mai multe nu pot fi reproduse, nemultumirile clientilor fiind enorme. Din ce spun oamenii, in cele mai multe judete, serviciile Telekom nu functioneaza de dimineata, afectand grav interesele utilizatorilor.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.