In urmatoarele 24 de ore (intervalul 25.01. 08.00-26.01.08.00), in judetul Neamt, vremea se va menține închisă ca aspect.  Pe arii relativ extinse, în prima parte a zilei și din nou în cursul nopții, va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare pe creste, spulberând ninsoarea. Pe spații restrânse se va semnala ceață. Temperaturile maxime vor fi intre -5 grade si -1 grad, iar cele minime vor fi intre -6 grade si -3 grade, se mentioneaza intr-un raport ISU Neamt, prvind situatia meteo din judet, dupa codul galben de ninsori.

În centrele de asistenţă socială pentru primirea persoanelor fără adăpost au fost cazate 70 de persoane, astfel: la Centrul Speranţa Piatra Neamţ 39 persoane; Centrul Roman 7 persoane; la Centrul Roznov 8 persoane; Centrul Târgu Neamţ 18 persoane.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a executat 3 misiuni de patrulare pentru identificarea persoanelor fără adăpost în municipiile Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ.

Coada lacului Izvoru Muntelui este îngheţată. De la viaductul din Poiana Largului până aval 0,4 km de barajul Topoliceni, pe o lungime de 4,8 km, tronsonul prezintă aglomerări de gheţuri cu grosimi cuprinse între 0,1 -2,0 m, ochiuri şi canal dezgheţat cu lăţimi cuprinse între 1,0 şi 10,0 m în proporţie de 50% din lungime. Temperatura aerului la Staţia hidrometrică Frumosu la ora 06:00 era de -6,0 oC. Din amonte curge zai pe 30 – 40 % din suprafaţa apei. Nivelurile şi debitele au fost oscilante.

Pana la aceasta ora nu s-au semnalat probleme deosebite privind drumurile sau furnizarea utilitatilor, iar toate persoanele programate au ajuns la centrele de dializă, se arata in acelasi raport operativ, ISU Neamt.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.