Catalin Misaila (copresedinte ALDE Piatra- Neamt), fost viceprimar si actual consilier local, reaminteste pietrenilor programul sau de audiente. Problemele si propunerile cetatenilor vor ajunge in dezbaterea CL Piatra- Neamt, pe marginea lor urmand sa se puna la punct proiecte de hotarari.

„Ofer audiențe cetățenilor din Piatra Neamț cu experiența de fost viceprimar, actual consilier local și copreședinte al organizației municipale ALDE, în fiecare joi, de la ora 17. Îi aștept să vină cu problemele lor, pentru a le duce spre dezbatere și soluționare în Consiliul Local. Începând cu luna aceasta, voi începe să depun în Consiliul Local proiecte de hotărâri inițiate pentru rezolvarea problemelor pe care le-am aflat de la cetățeni în timpul campaniei pentru locale. Avem baza de date cu problemele cetățenilor și dorim ca, gradual, să le supunem atenției consilierilor locali, spre rezolvare, prin proiecte de hotărâre“, a declarat Catalin Misaila.

DSC_0004

Audientele vor fi sustinute la sediul nou al ALDE Piatra Neamț din Piața Mihail Kogălniceanu (zona Pietricia), care are aceeași intrare cu sediul județean al partidului.

„Joi vom avea ședința Biroului Municipal ALDE Piatra Neamț în care vom stabili care sunt prioritățile dintre problemele aduse la cunoștința noastră în campania electorală, pentru a le materializa în proiecte de hotărâre pentru Consiliul Local“, a mai precizat Cătălin Misăilă.

Tot la inițiativa lui Misăilă, membrii organizației municipale ALDE Piatra Neamț strâng cărți pentru a fi donate bibliotecilor școlare ale unor unități de învățământ care au nevoie de ele.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cum se fac înscrierile în audiență?
    Sau stăm la rând ca la butelii și primul sosit primul servit?
    Aștept răspuns pentru că VREAU să merg în audiență.
    Mulțumesc!

  2. La ALDE Piatra Neamt nu mai exist copresedinti;Este un presedinte interimar numit de Biroul Permanent Judetean ALDE pana la organizarea de alegeri la Organizarea Municipal Piatra Neamt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.