Tarifele pentru serviciile din strand vor fi reduse aproape la jumatate in zilele de luni pana joi, daca proiectul de hotarare al consilierilor locali PNL Piatra Neamt va fi adoptat in sedinta de CL de vineri, 22 iunie. Consilierul local Romel Barjoveanu a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta astazi alaturi de primarul Chitic, ca propunerea vine ca urmare a faptului ca in zona bazinelor s-a constatat o prezenta redusa a vizitatorilor.

”În urma solicitărilor venite din partea cetățenilor dar și a unor agenți economici care își desfășoară activitatea în Ștrandul Municipal și pentru a  crește numărul  de persoane care pot  beneficia de serviciile puse la dispoziţie de ştrand, am propus  modificarea tarifelor din Anexa la Regulamentul de organizare şi funcţionare a ştrandului municipal, după cum urmează: de Luni până Joi, tariful la acces bazine înot -adulţi să fie 6 lei/zi; de Luni până Joi, tariful la acces bazine înot -copii să fie 3 lei/zi; de Luni până Joi, tariful la acces bazine înot -adulţi zona VIP să fie 9 lei/zi; Tariful perceput pentru închirierea coşului de baschet să fie 15 lei/oră/coş. Tafifele pentru vineri , sâmbătă , duminică rămân neschimbate.Proiectul urmează să fie votat în şedinţa Consiliului Local de săptămâna aceasta”, a declarat Romel Bîrjoveanu, liderul consilierilor municipali PNL.

Loading...

Alte doua proiecte PNL au fost prezentate de Bîrjoveanu in aceeasi conferinta de presa:” Mi s-a adus la cunoștință o situaţie deosebiă a unei familii, unde, din cauza problemelor financiare ,exista riscul abandonului școlar. În urma anchetei sociale efectuată de către cei de la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra-Neamţ s-a confirmat situaţia de risc în care se afla, dar în același timp nu erau îndeplinite condițiile de acordare a prestațiilor financiare excepționale, stabilite în Anexa 2 la HCL nr. 348/2017. Împreună cu colegii mei am modificat acea Anexă, care nu avea stabilită o valoare pentru prestaţia socială. Acum valoarea maximă este de 2000 lei, iar această hotărâre de Consiliu Local oferă posibilitatea intervenţiei în ajutorarea mai multor familii, ceea ce va preveni abandonul şcolar”, a declarat Romel Bîrjoveanu, liderul consilierilor municipali PNL

Pentru şedinţa de Consiliu Local din luna iulie, se lucrează la un proiect de hotărâre care să vină în sprijinul persoanelor de vârsta a treia, prin transmiterea, în mod gratuit, a unui spaţiu în care a funcţionat o centrală termică, în cartierul Dărmăneşti, unde aceștia pot desfășura diverse activități recreative într-un nou Club al pensionarilor.

Ionut CORFU

           

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. N-au bani sa vina la scoala? Pai scoala e gratis!
    Clubul pensionarilor?Pensionarii astia nu se pot implica in niste actiuni de voluntariat?Le-ar face bine, le-ar da un rost.Sunt multi si unii chiar in putere:conduc Apaserv,sunt prin CJ…

LĂSAȚI UN MESAJ