Un protest care s-a vrut mai degraba un strigat de mobilizare pentru protestul politistilor de pe 24 martie de la Bucuresti, a avut loc astazi in fata sediului IPJ Neamt intre orele 11-12, apoi in fata Politiei Municipiului Piatra- Neamt intre orele 12-13.

Protestul a fost sustinut de un singur politist, liderul de sindicat Europol, Ioan Canarau, ajutat de un coleg care s-a ocupat de sonorizare (boxa portabila cu microfon).

Ca de obicei, lui Canarau i s-au pus piedici si pentru acest protest, ieri fiindu-i eliberata autorizatia, apoi fiindu-i retrasa de Primaria Piatra- Neamt, dupa ce seful IPJ Neamt a facut o solicitare in acest sens, motivand ca langa IPJ Neamt este sediul SRI, siguranta obiectivului militar putand fi periclitata de prezenta unui politist in preajma.

Chiar si asa, Ion Canarau a ales sa-si duca actiunea pana la capat si cel mai probabil va primi o amenda. Un fapt cel putin curios daca nu complet irational, este acela ca politistul protestatar a fost pazit de 3 jandarmi si atentionat de acestia de mai multe ori ca protestul este neautorizat.

Mai multe detalii despre revendicarile politistilor dar si despre starea politiei romane la ora actuala, in materialul video de mai jos, realizat LIVE la fata locului:

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.