Politistii din Neamt ies din nou in strada, anunta Sindicatul Europol Neamt, nemultumiti ca veniturile le sunt diminuate prin nerespectarea legii de catre Guvern. ”Guvernanții încalcă legea! A sosit vremea dreptății!”, transmit sindicalistii. Doua Sindicate din Politie vor organiza maine, 16 februarie, un protest in fata Prefecturii Neamt, la care politistii sunt indemnati sa-si aduca si rudele. ”În ziua de 16.02.2021, între orele 15.00-17.00, în fața sediului Instituției Prefectului Neamț. Sindicatul Europol Neamt și Sindicatul Diamantul, Filiala Neamț organizează un protest!
Cota de suportabilitate a ajuns la un nivel extrem de scăzut! Toți suntem nemulțumiți de faptul că guvernanții încalcă legea!
Pentru că nu s-au săturat de furat și de cheltuit banul public în scop personal, de grup sau de partid, încearcă să vâre mâna în salariile polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, etc!
Vom lupta împreună până la capăt! Militarii din structurile interne ale MAI pot să își îndrume rudele, frații, surorile, soții, etc să participe la protest în numele lor.
A sosit vremea dreptății! Ne întâlnim mâine în fața prefecturii!”, anunta Sindicatul Europol Neamt.
Aproximativ 100 de politisti au protestat tot in fata Prefecturii Neamt, si pe 31 decembrie 2020. Desi au prezentat o lista cu revendicari, niciuna dintre problemele cu care se confrunta oamenii legii, nu a fost remediata. De atunci, au fost organizate mai multe proteste si la Bucuresti, in fata Ministerului de Interne, insa tot fara niciun rezultat.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.