Un protest pentru sustinerea cauzei copiilor Smicala tinuti prizonieri de statul finlandez, va avea loc maine, sambata, 7 iulie 2018, in Piatra- Neamt, incepand cu ora 18.

Ca si protestul de anul trecut, si aceasta miscare de strada este organizata la initiativa consilierului local ALDE, Catalin Misaila.

Actiunea se va desfasura intre orele 18-20, iar punctul de intalnire este la Turnul lui Stefan cel Mare de pe platoul Curtii Domnesti din Piatra- Neamt, de unde se va pleca in mars pe traseul Teatrul Tineretului- Hotel Central- Muzeul de Istorie- Hotel Ceahlau- Teatrul Tineretului.

Pietrenii sunt asteptati sa participe in numar cat mai mare. Anul trecut au participat peste 200 de persoane. Intr-un interviu acordat ieri (5 iulie) pentru tvmneamt, Camelia Smicala a spus ca dupa protestul de anul trecut a plans o zi intreaga vazand ca nu este singura si ca oamenii sustin cauza copiilor ei. Proteste vor avea loc in acelasi timp in mai multe orase din tara si din Europa.

Mai jos, interviul cu mama Mariei si a lui Mihai. Camelia Smicala povesteste cu lux de amanunte cum a inceput cosmarul familiei ei si cum statul finlandez calca in picioare legi si drepturi doar pentru a o lasa fara copii. Dezvaluirile Cameliei sunt cutremuratoare.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.