In urma cu scurt timp, PSD Neamt a emis un comunicat de presa, in care Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt indeamna nemtenii la sustinerea Guvernului PSD- ALDE si arata ca presedintele Iohannis incita la proteste, iar partidele politice nu fac decat sa speculeze situatia creata, pentru a pune presiune pe guvernul ales democratic:

COMUNICAT DE PRESA PSD Neamt:

Loading...

”Organizația Județeană PSD Neamț își reafirmă susținerea față de Guvernul PSD-ALDE și față de Primul Ministrul Sorin Grindeanu.

Românii s-au prezentat la vot pe 11 decembrie și au hotărât atunci în mod democratic ce lideri și ce partide să conducă țara. PSD-ALDE, votate de români să ia decizii pentru și în numele lor, a constituit un Guvern legitim, un Guvern care a dovedit de la instalarea sa, prin masurile luate, că este un Guvern care îi reprezintă și îi susține pe toți românii.

Cu regret constat incapacitatea Președintelui Iohannis și a partidelor care au pierdut alegerile de a depăși momentul campaniei electorale. Președintele Iohannis a renunțat la rolul său constituțional de mediator și incită românii la proteste în vreme ce partidele care n-au reușit să-i convingă pe români să le acorde votul speculează această situație și defăimează un Guvern legitim instalat.

În numele Organizației PSD Neamț și al meu personal îmi declar susținerea pentru acest Guvern și pentru Programul de Guvernare votat de români.

Îi invit pe toți nemțenii care își doresc ca măsurile pe care le-au votat în 11 decembrie să fie implementate, să semneze petiția online de susținere a Guvernului,

https://www.petitieonline.com/sustinem_guvernul_grindeanu.

Am ales această modalitate de a ne arăta sprijinul, pentru a evita potențialele conflicte ce ar putea apărea în cazul unei susțineri în stradă a Guvernului Grindeanu.

Fac încă o dată apel la toți nemțenii, indiferent de preferințele politice, să acționeze cu responsabilitate și să nu permită nimănui să se folosească de ei și de demersurile lor.”

Ionut CORFU

 

 

 

Ionel Arsene

Președinte PSD Neamț

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

 1. Pentru conformitate, si o alta parere. Si ati observat cred cum e sustinerea guvernului, nu a ordonantei. Ciudata sustinere. In orice caz, iata care e problema cu acest guvern si ce prevede ORDONANȚA RUȘINII:
  – Nu se mai pedepsește favorizarea infractorului prin acte normative
  – Favorizarea infractorului de un membru al familiei și alte rude până la gradul II nu se mai pedepsește
  – Se introduce un prag de 200 000 de lei pagubă de la care se aplică pedeapsa pentru abuzul in serviciu. Pedeapsa se reduce de la închisoare între 2 – 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică la închisoare între 6 luni si 3 ani sau amendă. Infractorului i se permite să revina intr-o funcție publică!
  – Neglijența in serviciu – neîndeplinirea indatoririlor de către funcționarul public sau indeplinirea lor defectuoasă – cu pagubă sau vătămarea drepturilor sau intereselor altor persoane nu se mai pedepsește.
  – Sunt dezincriminate unele fapte care inainte constituiau conflict de intereste, cum ar fi obținerea de foloase pentru o altă persoană cu care funcționarul a avut raporturi comerciale în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat de foloase.
  Și mai mult:
  – nu era nicio urgență
  – modificările depăsesc simpla armonizare cu decizii ale Curții Constituționale și cu Directiva 2016/343/UE. Nu cere nimeni acest abuz

 2. In urma scorului nesperat (neasteptat nici de PSD) obtinut din decembrie 2016, cu care va bateti in piept precum urangutanii in momentele de mare exaltare, vi s-au incins creierii prea repede simtind „gustul „puterii. Domol…ca va ardeti de nu ramane din voi nici cenusa in urma combustiei umane spontane. Chiar toti sunt prosti si numai voi „destepti” ?? Alte urgente erau de discutat si rezolvat. Drept sa spun, nicidecum nu va banuiam cine stie de coeficient de inteligenta dar sa-ti tai craca singur de sub picioare dupa 30 zile de guvernare….si tot voi faceti pe nedmeritii si neintelesii…ca ati avut bune intentii….”lipsa de comunicare” ?? Rasul curcilor…Nici sa aveti idei si solutii stralucitoare de acuma inainte, nu spalati „rahatul” de pe sigla PSD cu toata Dunarea ! Ser sa ajung sa merg la vot la urmatoarele alegeri, sa traiesc sa vad ce procent ar mai obtine PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ