Publiserv a iesit la treaba. God Bless America! pentru ca forfoteala muncitorilor se datoreaza vizitei pe care Ambasadoru SUA in Romania o va face incepand cu ora 16 la Biblioteca Judeteana din Piatra- Neamt.

Daca in ultimele zece zile Publiserv a lipsit cu desavarsire atunci cand orasul era sub zapezi, iata ca astazi au fost mobilizati  muncitori cata frunza si iarba sa curete trotuarul din fata Casei de Cultura.

Loading...

Restul orasului ramane la fel si cu ajutorul Zeului Soare principalele strazi din oras sunt uscate, insa pe marginea lor, pe strazile din cartiere si in scuarurile din intersectii si pe trotuare sunt aceleasi troiene care intre timp s-au si innegrit impregnandu-se cu mizerie, dand un aspect mai convingator de ”Smart City” sau ”Piatra Neamt 2020″.

Mai jos, cateva instantanee suprinse la ora 10 pe strazile si trotuarele din centrul orasului, la doi pasi de muncitorii Publiserv care pregateau trotuarele pentru vizita ambasadorului SUA.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Of, popor naiv condus de borfasi (ca sa nu fiu cenzurata, am ales cuvinte alese!)! Domnule primar si distinsi pnl-isti politicieni locali, in frunte cu meseriasul de la Publiserv, chiar faceti misto pe banii nostri de noi. Sa va fie rusine! Domnu’ Chitic, se vede ca nu gestionati banii dumneavoastra, ca altfel ati fi foarte grijuliu si econom: de-abia astept, in virtutea transparentei, sa vedem factura pentru nema-dezapezire, asta in conditiile in care aveti o puzderie de puturosi asistati social! As fi vrut sa vad sensurile giratorii curatate bec, trecerile de pietoni, da ele, curatate la negru (zapada, apa, asa aratau!)etc. Off, Doamne, de ce ne pedepsesti pe noi? Din cauza ca i-am votat?
    Domnu’ primar, lasati politica deoparte! Nu ati ajuns primar ca sa va imbuibati colegii de partid ci pentru a face cinste locuitorilor acestei urbe. Puneti mana si fiti primarul nostru, nu al vostru!!!!!

  2. Nu au ei nici o răspundere din moment ce nu îi întreabă nimeni când pleacă din funcția pe care o detine o perioada ce bani a cheltuit pe ce și să dea cu subsemnatul. Așa dacă știe că nu-l trage nimeni la răspundere se comportă ca pe tarlaua masi…., fura cât poate iar la plecare pa și pusi……până când mai, până când? !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.