Tentativa de razbunare pe fostul prefect de Neamt, Vasile Panaite, prin care se urmareste sa ramana fara loc de munca, a esuat lamentabil. Astazi, consilierii locali din Dragomiresti, intruniti in sedinta de indata, au ales un viceprimar cu atributii de primar de la UNPR, desi in majoritatea in CL este detinuta de PSD cu 6 consilieri din 11.

Totul a inceput cand Vasile Panaite, fost primar PSD de Dragomiresti a preluat functia de prefect, pierzand-o pe cea de primar. Dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Panaite este martor intr-unul din dosarele penale ale lui Ionel Arsene, in scurt timp, Guvernul l-a demis din functie. Dupa demitere, Panaite este angajat de viceprimarul cu atributii de viceprimar de la Dragomiresti (Ion Alistar) pe postul de consilier personal.

Loading...

Ca un facut, in urma cu cateva zile, Alistar este chemat la sediul PSD Neamt si este amenintat cu excluderea din partid (Vezi AICI Demisie dată şi retrasă de primarul interimar de la Dragomireşti! PSD îi pregăteşte excluderea din partid…). Prin excludere, Alistar ar fi pierdut calitatea de consilier local si evident, si pe cea de viceprimar cu atributii de primar. Automat, si-ar fi pierdut locul de munca si fostul prefect Panaite.

O miscare de ultima ora insa, face praf si pulbere planul de razbunare pe fostul prefect. Ion Alistar (PSD) si-a dat demisia din functia de viceprimar, iar astazi (26 iunie) la ora 10 a fost convocata o sedinta de indata CL Dragomiresti, in care 10 consilieri locali prezenti din 11, dintre care 6 de la PSD au luat act de demisia lui si au ales un viceprimar cu atributii de primar… de la UNPR, partid care are in CL Dragomiresti, doar 2 consilieri. Este vorba despre Ionita Ion care imediat dupa vot a preluat functia. Ionita nu va raspunde ordinelor venite din PSD si dupa toate probabilitatile, Panaite va fi angajat consilier personal al acestuia si asa va ramane.

In mod sigur, sfidarea directivelor de la centru, de catre consilierii locali PSD si mica lor rascoala poltica nu vor fi inghitite foarte usor si este de asteptat ca toti cei 6 sa devina la randul lor tinte ale razbunarii organizatiei judetene PSD, caz in care la Dragomiresti vor fi declansate alegeri anticipate, spun surse din partid. Asta, daca nu cumva prefectureasa Soroceanu va fi folosita din nou pe post pluton de executie si va gasi nod in papura sedintei de astazi.

Vineri, 29 iunie, la Dragomiresti va avea loc o sedinta ordinara de CL prin care unul dintre consilierii locali va primi atributii de viceprimar.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ