Scandalul de la Roznov de saptamana trecuta s-a lasat cu arestarea unui barbat si cu punerea sub control judiciar a unui minor in varsta de 16 ani.

Altercatia in care au fost implicate mai multe persoane, pare sa se fi produs ca razbunare in urma uciderii celui poreclit Codita, intr-un local din centrul orasului pe 28 august 2016 (CRIMA DE LA ROZNOV- ”CODIȚĂ” A FOST BĂTUT TIMP DE 20 DE MINUTE)

Comunicat IPJ Neamt:

Reamintim faptul că în data de 30.03.2017 două persoane au fost reținute de polițiști, fiind preluate din trafic, după ce în noaptea de 25/26.03.2017 au provocat un scandal și au tulburat ordinea și liniștea publică într-un local din Roznov.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un grup de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani au provocat un scandal într-un club din orașul Roznov. După ce tinerii au fost scoși afară de personalul de pază, aceștia au revenit, însoțiți de un bărbat de 43 de ani, agresând administratorul localului. Totodată, polițiștii au stabilit că, după altercație, un tânăr de 16 ani a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În data de 31.03.2017, cele două persoane au fost prezentate instanței de judecată cu propunerea luării măsurii de arestarea preventivă care a dispus arestarea preventivă pentru o perioada de 30 zile a bărbatului de 46 de ani( aflat sub control judiciar în momentul săvârșirii faptei) și măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile, față de tânărul de 16 ani.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.