Razvan Cuc, fost Minstru al Transporturilor, deputat PSD de Neamt si candidat PSD Neamt la Senatul Romaniei, reclama ca din cei 30 de miliarde de euro pe care UE i-a alocat Romaniei, niciun euro nu ajunge in judetul Neamt, banii fiind dirijati dupa bunul plac al lui Klaus Iohannis si al premierului Orban.
Razvan Cuc:Miliarde de euro din bani europeni doar pentru cine vor Iohannis si Orban!  Iohannis și PNL au împărțit România în două: cei care votează PNL primesc bani, cei care nu îi votează nu văd niciun leu.
 Uniunea Europeană ne dă peste 30 de miliarde de euro. Guvernul a împărțit banii frățește doar pentru administrația liberală. În timp ce Clujul va primi 5 miliarde de euro, la Neamț nu au acordat niciun euro. Ați citit bine: niciun euro.
 
Sunt două obiective vitale pentru Neamț și pentru zona Moldovei: Drumul Express Piatra-Neamț – Bacău, proiect început pe mandatul meu, însă care nu este o prioritate pentru Guvernul PNL și centura ocolitoare a municipiului Piatra-Neamț.
 Niciunul dintre aceste proiecte nu va fi finanțat de liberali prin PNRR și asta pentru că pentru ei Moldova nu există. Județul nostru nu este important pentru ei. Se folosesc de Moldova doar atunci când le convine, adică în campanie electorală.
 Domnilor Orban și Iohannis, banii aceia sunt ai poporului român, nu ai PNL. Banii cu care vă lăudați trebuie să fie pentru proiecte prin care toți, dar TOȚI românii să beneficieze”, scrie Razvan Cuc pe facebook, ilustrand postarea cu imaginea de mai jos.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.