Razvan Cuc, senator PSD de Neamt, reactioneaza dur dupa noile masuri de austeritate (tăieri) anuntate ieri de Guvern. Cuc numeste Executivul ”gașca liberalo-userista”, despre care spune ca a promis marea cu sarea dar pana la urma a venit cu foarfeca. ”Gașca liberalo-useristă a promis marea cu sarea și a venit cu foarfeca! Cele mai recente victime ale acestui premier-foarfecă sunt studenții.
 Liberalii și partenerii lor de mare încredere, progresiștii, sunt foarte supărați pe studenții care călătoresc gratuit cu trenul. Când eram la guvernare, am legiferat gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenți pentru a-i sprijini, pentru a le fi mai ușor să meargă acasă sau de acasă la facultate. Ceea ce am făcut noi se numește echitate.
 Ceea ce face premierul-foarfecă se numește distrugere! „Pricepuții” aceștia, instalați de Klaus Iohannis în Palatul Victoria, nu au fost în stare să le asigure măști studenților. Bursele și alocațiile le stau în gât, iar despre tablete nici nu are sens să vorbim. Nici din acestea nu au fost în stare să asigure.
 În 2017, actualul premier, senator pe atunci, spunea că impactul bugetar al acestei gratuități este unul redus. Dar memoria acestor personaje nefaste este, desigur, scurtă. Au căutat insistent sprijinul tinerilor, mai ales al studenților, în campania electorală, dar nu le-au spus ce le pregătesc!…
 Cred că e limpede pentru toată lumea că limitele acestei guvernări au fost atinse demult! Iar ce urmează este sinistru: fără investiții, fără sprijin pentru educație, cu sistemele de sănătate, de transporturi sau cu economia date pe mâinile unor neaveniți, România va intra într-o criză mult mai adâncă decât cea de azi. Iar dl Cîțu, triumfător, va desface foarfeca și o va înfige cu sete în bugetul statului român!”, spune senatorul Cuc.
I.C.
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. CUCULEȚ iar te-ai trezit?????!!!!!!!!!

    Voi numai ați mituit poporul cu tot felul de creșteri salariale, bonusuri, premii false, etc…….. BLEEEEEHHHHHHH

    Și……. Surpriză……….. Poporul nu este cu voi…….

    MINCINOȘILOR…… Acum vă doare inima de bugetari…..

    FALȘILOR…. IMPOSTORILOR…….. CUCULEȚULE…….. BLEEEEEHHHHHHH

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.