PMP Neamț a trimis redacției TvmNeamt un comunicat cu o reacție neobișnuit de întârziată, de peste 24 de ore de la execuția politică a lui Laurențiu Dulamă. Comunicatul este semnat, Biroul de Comunicare PMP Neamț:

COMUNICAT DE PRESĂ  PMP NEAMT:

Loading...

„Am asistat ieri, mâhniți, la demiterea colegului nostru,Laurențiu Dulamă din funcția de consilier al Consiliului Județean Neamț. Potrivit analizei secretarului Consiliului Județean, întărită apoi prin ordinul prefectului de Neamț, s-a decis că Laurențiu Dulamă este într-o situație de  incompatibilitate. Motivul: soția sa, este  acționar la o societate care cumpără apă de la Apa Serv, unicul prestator de servicii de acest fel din Piatra Neamț și societate a Consiliului Județean Neamț.
Considerăm actul un abuz, ținând cont că Apa Serv furnizeaza servicii atât către persoane fizice, cât și către societăți administrate de alți consilieri județeni sau apropiați ai acestora, fără ca prefectul să ia același tip de măsuri și împotriva lor.
De asemenea, credem că instituția abilitată să se pronunțe în acest sens este Agenția Națională de Integritate, nu Instituția Prefectului. Găsim că această măsură este una forțată, dorindu-se excluderea unui  consilier județean PMP .Suntem convinși că dreptatea va învinge și credem în instituțiile statului, abilitate să facă lumină în acest caz.’

 Biroul de comunicare PMP NEAMȚ

Ionuț CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ