PSD- istii nemteni si nu numai, se mobilizeaza in fata atacurilor care au ajuns sa-i asimileze cu comunistii, sau mai rau, anunta o instalare a unei dictaturi, acuze care au depasit cu mult, orice legatura cu vreo ordonanta de urgenta sau cu nemultumiri legate de ea, iar de la contestarea unui singur punct al OUG, s-a ajuns la amenintari cu corectii fizice, pentru cei care fac parte din PSD, internetul fiind plin de astfel de exemple.

Inca de aseara, pe retelele de socializare, sub sloganul ”INFORMARE, NU MANIPULARE” au aparut in format foto, cartoane cu realizarile Guvernului PSD, care trebuie remarcat ca nu sunt deloc putine, pentru timpul atat de scurt de cand a fost instalat.

Loading...

Primul semnal in acest sens, a fost dat ieri, de presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene:

Consilierul judetean PSD, Madalina Ciubotaru a insotit pozele si de un mesaj: ”Ma întreba astăzi, pe Facebook, o fosta colega de clasa, dacă mai susțin P.S.D. Răspunsul meu e DA! Susțin atât PSD cât și Guvernul Grindeanu! Pentru ca intr-o luna de guvernare, au reușit sa implementeze mare parte din programul de guvernare. Au adoptat măsuri benefice in toate domeniile ( sănătate, educație, social, mediul de afaceri, etc).Cine are ochelari de cal sau este prea incapatanat (sa nu zic prost) sa nu le vadă sau continua sa se lase manipulați,sa fie sănătoși! #indraznesteSaCrezi, #netinemdecuvant

Se observa o mobilizare generala in acest sens, toti parlamentarii PSD din Neamt, reactionanad in acelasi mod:

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Pe pagina lui Ionel Arsene daca aduci contraargumente si critici chiar fara invective esti banat. Ce e drept cu intarziere, cand e program de lucru. Asa intelege seful PSD Neamt libertartea de expresie. Oricum e de admirat cum sar oamenii din teritoriu in apararea lui Dragnea doar cand e ordin. Pana acum era liniste si pace mai ales pe unele conturi pesediste. Chiar ma intrebam unde sunt.

  2. Ce poți sa te aștepți de la niște personaje de mana a 3-a care și-au făcut liceul la seral? Intru pe paginile care susțin PSD și ma uit la comentarii și nu vad nici un suporter PSD…ma bucur ca dau de oameni cu aceiași viziune. Sa iti fie rușine PSD, de la cel mai mic la cel mai mare membru

LĂSAȚI UN MESAJ