13 consilieri care au semnat initial pentru proiectul de hotarare de schimbare din functie a lu Dragos Chitic; astazi, la vot, situatia s-a inversat: 13 consilieri au votat pentru Dragos Chitic si 9 impotriva .

Luminita Varlan nu a fost prezenta la sedinta.

Loading...

Si la proiectul de inlocuire al lui Teodorescu a fost acelasi scor: 13 la 9 pentru tabara penelista.

Acum se va vota proiectul de incetare a mandatului ce vine al lui Vasile Popescu, insa probabil rezultatul va fi acelasi.

In zona privitorilor PSD si UNPR este liniste, insa par destul de dezamagiti.

Votul s-a incheiat , comisia de vot numara buletinele , cel mai probabil rezultatul  va fi 13-9 in favoarea PNL.

Situatia s-a schimbat si mai interesant: 14 consilieri au votat pentru ramanerea lui Popescu contra 8 pentru inlocuirea sa.

Sedinta s-a incheiat cu o victorie clara a PNL Neamt.

Dupa sedinta ,presedintele PSD Ionel Arsene a declarat ca astfel de incercari de inlocuire vor continua si in lunile viitoare, de asemenea Arsene l-a acuzat pe Dragos Chitic de incompatibilitate legat de functia sa in Urbtrans.

Arsene a declarat ca se afla in posesia unor documente cu semnatura lui Dragos Chitic ce dovedesc clar pozitia de incompatibilitate.

De asemenea a acuzat-o si pe Monica Anton de incompatibilitate.

Teodorescu le multumeste consilierilor care au fost alaturi de PNL si spera ca in viitor li se vor alatura mai multi colegi.

Dragos Chitic: „Ma bazez pe maturitatea oamenilor politici din PSD ca vor intelege acest rezultat, sunt oameni in PSD uimiti de ceea ce se intampla in Primaria Piatra Neamt.”

Legat de incompatibilitate Dragos Chitic i-a intrebat ironic pe jurnalisti :”Dumneavoastra mai credeti ce spune aceea persoana?” , ” Sa lasam juristii sa se ocupe de problemele juridice „.

Dragos Chitic : „Veti vedea zilele urmatoare ca o parte din consilieri independenti isi vor arata clar pozitia catre dreapta, usa PNL nu va mai fi deschisa pentru doi dintre consilierii independenti care au semnat proiectele PSD” .

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.