Un bărbat din Roznov,  pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile spaniole, a fost depistat de polițiștii nemțeni. 

La data de 25 ianuarie a.c., în baza activităților investigative-operative efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Neamț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău au depistat, pe raza județului Bacău, un bărbat de 33 de ani, din Roznov, căutat la nivel internațional pentru comiterea infracțiunii de omor. Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile judiciare din Spania.

Ancheta autorităților spaniole a evidențiat faptul că, la data de 28 iulie 2019, într-o zonă de agrement din Barcelona, ar fi izbucnit o altercație între un grup de cetăţeni chinezi şi un alt grup de persoane din Estul Europei din care făcea parte și bărbatul în cauză, în urma căruia o persoană a suferit leziuni grave ce au condus la decesul acesteia.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Bacău.

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.