Astazi, incepand cu ora 10, politistii de la rutiera din Piatra- Neamt, au tras pe dreapta soferitele care au trecut prin zona Tatrului Tineretului pentru a le oferi flori cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii.

In anul 2016, femeile aflate la volan au fost implicate in doar 11% dintre accidentele rutiere grave, produse la nivel national, arata IPJ Neamt:

”În cursul anului 2016, femeia a reprezentat un corect participant în trafic, accidentele rutiere grave care au fost produse de aceasta reprezentă doar 11,5% din totalul acestora la nivel național.

Pe această cale Poliția Nemțeană mulțumește tuturor femeilor pentru atenția și corectitudinea de care dau dovadă, adresându-le urări de sănătate, fericire și prosperitate.

Aceleași urări de sănătate, fericire și împlinire a tuturor speranțelor în plan personal și profesional le transmitem și colegelor noastre din cadrul IPJ Neamț, pentru implicare, devotament și profesionalismul de care au dat dovadă în activitățile zilnice.

Astăzi, polițiștii nemțeni au organizat o acțiune, prin care au oferit, în dar, doamnelor și domnișoarelor flori și recomandări preventive, pe lângă căldurosul La mulți ani!”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ