S-a redeschis Pensiunea Byblos situată imediat dupa ieșirea din Piatra- Neamț spre Bacău.

Pensiunea începuse să fie un loc destul de frecventat și cunoscut în zonă, însă la un moment dat a fost închisă pentru mai bine de un an, până în urmă cu ceva timp, când Bianca și Paul, ambii în vârstă de 29 de ani (foto) s-au hotarat să preia afacerea în luna ianuarie 2018.

Cei doi, ca mai toți tinerii au fost nevoiți să plece în străinătate unde au muncit timp de 6 ani, în Anglia. De un an și șapte luni sunt și părinții unui băiețel și chiar dacă nu le este deloc ușor, s-au hotărat să revină pe meleagurile natale și să-și investească agoniseala din muncă cinstită în domeniul turistic hotelier. Au preluat Pensiunea Byblos și s-au pus pe muncă, dar și pe cheltuit bani, bine-nțeles. Au refăcut totul de la zero, iar acum Pensiunea Byblos arată ca nouă, cu un design interior regândit și cu o atmosferă relaxantă, la doi pași de oraș. Mai exact, la 200 de metri de Dedeman, sau vizavi de postul de poliție din Dumbrava Roșie.

Pensiunea dispune de 20 de camere dotate cu baie proprie, TV, internet gratis, frigider, room service dar și recepție NON STOP. Totodată, sunt disponibile și 20 de locuri de parcare.

Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și poate găzdui cu lejeritate petreceri sau manifestări diverse, cu meniu divers care conține mâncăruri preparate de doi bucătari pricepuți. Ca element specific, cei care trec pragul pensiunii nu pot rata vișinata de casă pentru care tinerii administratori garantează ca fiind 100% naturală, produsa chiar de ei.

Pensiunea Byblos ofera și meniul zilei, la un preț extrem de accesibil de 13 lei, dar și servicii de catering (servire la domiciliu).

   Comenzi, rezervări și relatii, la numerele de telefon: 0748 300 710 și/sau 0748 456 507 ori pe site-ul Pensiunii Byblos, pensiuneabyblos.ro sau pe pagina de facebook a pensiunii, Pensiunea Byblos Piatra Neamt

Sper să încurajãm şi alți tineri să încerce să revină în țară. Întoarcerea acasă poate fi astfel şansa românilor din străinătate de a-şi urma visurile…în România. Întoarcerea acasă este totodată ceea ce trebuie să facem cât mai mulţi dintre noi pentru a da o şansă României copiilor noştri. De ce? Pentru că, deşi nu-i deloc uşor, doar aici e acasă.” a ținut să spună plină de optimism Bianca, tânăra administratorp a Pensiunii Byblos.

Galerie foto:

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.