În ziua de 23.02.2017, în jurul orei 15.00, o patrulă independentă de jandarmi din cadrul IJJ Bacău, s-a sesizat din oficiu cu privire la o altercaţie între două persoane în parcarea din spatele unui bloc de pe strada Mărăței, fapt pentru care a intervenit și a aplanat conflictul.

Agresorul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, unde a fost identificat în persoana unui bărbat de 34 de ani, din Piatra Neamț. Polițiștii au demarat cercetările stabilindu-se că în timp ce un bărbat de 66 de ani parca o autoutilitară în spatele blocului, între acesta și bărbatul de 34 ani, a izbucnit un conflict verbal care a degenerat într-o agresiune, conducătorul auto fiind lovit cu o bară metalică.

Loading...

Polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului de 34 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, în vederea luării unei măsuri preventive.

Ionut CORFU

surs: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ