La Borca a fost constituita o Comisie de Cercetare disciplinara la nivelul Liceului Mihail Sadoveanu, sub supravegherea unei alte comisii de la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, care aduna informatii in vederea stabilirii gradului de vinovatie a fiecaruia dintre cei implicati in scandalul sexual care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in institutia scolara amintita, respectiv a celor doi elevi si a profesorului care a lipsit de la ora in timpul careia un elev si o eleva de 16 ani, au intretinut relatii sexuale intr-o sala de clasa.

Directorul liceului a declarat ca vineri se va incheia ancheta si tot atunci, vor fi prezentate rezultatele ei, inclusiv sanctiunile.

Sanctiunile pot merge pana la desfacerea contractului de munca pentru profesor, si nota 1 la purtare pentru cei doi elevi, ceea ce inseamna ca ei vor ramane repetenti.

Reamintim ca vinerea trecuta, o eleva de clasa a zecea de la liceul din Borca, a reclamat ca a fost violata in scoala, de un coleg de aceeasi varsta, iar ancheta a stabilit ulterior, ca nu a fost vorba de un viol ci de intretinere de relatii sexuale consimtite de ambii elevi. Vezi AICI si AICI!

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ