La Borca a fost constituita o Comisie de Cercetare disciplinara la nivelul Liceului Mihail Sadoveanu, sub supravegherea unei alte comisii de la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, care aduna informatii in vederea stabilirii gradului de vinovatie a fiecaruia dintre cei implicati in scandalul sexual care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in institutia scolara amintita, respectiv a celor doi elevi si a profesorului care a lipsit de la ora in timpul careia un elev si o eleva de 16 ani, au intretinut relatii sexuale intr-o sala de clasa.

Directorul liceului a declarat ca vineri se va incheia ancheta si tot atunci, vor fi prezentate rezultatele ei, inclusiv sanctiunile.

Loading...

Sanctiunile pot merge pana la desfacerea contractului de munca pentru profesor, si nota 1 la purtare pentru cei doi elevi, ceea ce inseamna ca ei vor ramane repetenti.

Reamintim ca vinerea trecuta, o eleva de clasa a zecea de la liceul din Borca, a reclamat ca a fost violata in scoala, de un coleg de aceeasi varsta, iar ancheta a stabilit ulterior, ca nu a fost vorba de un viol ci de intretinere de relatii sexuale consimtite de ambii elevi. Vezi AICI si AICI!

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ