Actualizare stire: In jurul orei 15, maimuta a fost tranchilizata si capturata. Pana la aceasta ora (19:00), nicio institutie nu a avut vreo reactie oficiala cu privire la incident.

Stirea initiala: Scene incredibile (VIDEO, mai jos) in Piatra- Neamt, in dupa- amiaza acestei zile(14 aprilie), dupa ce o maimuta e evadat de la asa-zisa Gradina ZOO care de fapt este un tarc in care se chinuie animale salbatice.

Loading...

Autoritatile sunt complet nepregatite pentru o situatie de acest gen, la fel si firma care administreaza parcul ZOO.

Pe imaginile de mai jos se poate vedea cum un barbat (angajat al firmei care scoate bani frumosi de pe urma animalelor captive) alearga pe strada apoi se cocoata pe garduri, schele si cladiri pentru a prinde maimuta. Omul este dotat cu o simpla plasa care seamana mai mult cu un instrument cu care se prind fluturi, fara sa fie dotat cu niciun fel de echipament de protectie desi se poate intampla oricand un accident prin cadere de la inaltime.

In acest timp, mai multi pompieri sprijineau o masina de interventie absolut depasiti de situatie si vreo 5 jandarmi se uitau gura-casca la angajatul care il imita pe Tarzan sarind din schela in schela.

La fel si administratorii gradinii ZOO, se plimbau de colo colo ridicand din umeri, desi ar fi trebuit sa fie pregatiti pentru asa ceva.

Ne intrebam ce s-ar fi intamplat daca ar fi evadat un urs? In afara de asta, oare parcul ZOO n-ar trebui inchis urgent, sau firma care administreaza parcul ZOO trebuie protejata in continuare? ITM, DSP si alte institutii parazitare, cand au  de gand sa se autosesizeze?

Inregistrarea transmisiunii LIVE, realizata de tvmneamt:

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Pentru urs s-ar fi adus medicul la deparazitare și nu invers, cum s-a procedat, cică, în cazul maimuțelor.
    Cum adică se te duci la veterinar cu sălbătăciunile? Nu vine veterinarul la zoo? Și în zi de sâmbătă…
    Nu vi se pare cusută cu ață albă această informație?
    Dacă era un cerb, un urs, un elefant, să zicem, tot așa era procedura? Măi, dar profesioniști mai sunteți cei cu lagărul de animale de la Piatra Neamț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.