Nemțenii care vorbesc limba engleză și au o calificare de îngrijitor de persoane își pot găsi de lucru în Marea Britanie.

O firmă va plăti celor 25 de lucrători un salariu de 7 lire sterline pe oră. Plata se va face săptămânal. Persoanele interesate de aceste joburi trebuie să vorbească limba engleză (nivel B1), să dețină carnet de conducere și să aibă experiență ca îngrijitor la domiciliu. Se mai cere și cazier internațional. Nemțenii selectați de angajator vor avea ca atribuții de serviciu monitorizarea pacienților, furnizare de ajutor și servicii personale, precum și observare psihologică. În plus, viitorul angajat va efectua și treburi gospodărești, respectiv curățenie, cumpărături, prepararea mâncării, plata facturilor și alte lucruri.

Ca beneficii, firma CLECE CARE SERVICES Ltd va organiza training plătit cu 150 lire de curs. Pregătirea va fi pe o perioadă de o săptămână. Se oferă uniformă de serviciu, mașină, ajutor în găsirea unei locuințe, precum și transport până în Anglia. Banii vor fi returnați în decurs de 3 luni. Durata contractului va fi pe o perioadă nedeterminată.

Se cere CV model Europass, care să fie completat în limba engleză și trimis la adresa de email: cspavel@clececare.co.uk, tel:0040756116342 pentru d-na Camelia Pavel. Interviurile vor avea loc telefonic și prin skype. CV-urile se vor trimite până la data de 10 ianuarie 2016.

V. ANDRIEȘ

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.