Vineri, 22 iunie debuteaza sezonul competitional al anului 2018 la Baza Hipica Virgil Barbuceanu din Piatra Neamt, a anuntat astazi intr-o conferinta de presa, Costache Lupu, administratorul bazei.

Sezonul va incepe joi, 21 iunie cu intreceri in Cupa Municipiului Piatra- Neamt care deja a devenit o traditie si coincide cu manifestarile de Zilele Orasului. Concomitent, se vor desfasura si probele din Cupa Fermierului, competitie care se afla la a doua editie si la care vor participa fermieri in special din Stefan cel Mare, Girov si Dochia. Duminica, 24 iunie va fi ultima zi de concurs, iar seara se va desfasura fetivitatea de premiere.

Weekend-ul urmator, in perioada 29 iunie- 1 iulie, se vor desfasura intrecerile pentru Trofeul Virgil Barbuceanu, concomitent Finala Campionatului National, categoriile B,C,D si E.

Intre cele doua runde de competitii, sportivii si caii vor ramane in cantonament in baza hipica din Piatra- Neamt. Competitiile amintite se desfasoara cu un sprijin financiar consistent din partea Primariei Piatra Neamt si a CJ Neamt.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.