Se incing spritele si la Neamt cu mai putin de 24 de ore inainte de CEX-ul PSD de luni, 15 ianuarie, care ar putea fi hotarator pentru soarta partidului aflat la guvernare.

Jurnalistul George Harabagiu, unul dintre cei doi jurnalisti nemteni cei mai apropiati de PSD si de Ionel Arsene, rabufneste pe contul sau de facebook (Nelu Gardianul) si ii acuza pe parlamentarii de Neamt ai PSD, dar si pe primarii si consilierii PSD Neamt ca se ascund ca soarecii si dau dovada de lasitate stand la panda sa vada care tabara din PSD va castiga maine, pentru ca apoi sa se orienteze si ei in ce directie merg, acestora fiindu-le frica sa se pozitioneze alaturi de liderul PSD Neamt, Ionel Arsene: ”…fara Ionel Arsene nu pupau multi fotoliile de parlamentar sau de primari, sau de consilieri . Acu se ascund ca șoarecii in găurile nemerniciei lor, lasandu-l pe Arsene sa transmită mesaje politice…”, tuna Harabagiu intr-un comentariu la o postare proprie in care-si arata sustinerea si pentru Liviu Dragnea:

Loading...

Ma doare.. ca fara LD (n.r. Liviu Dragnea) multi ramineau in necunoscut! Asa cum in Neamț fara Ionel Arsene nu pupau multi fotoliile de parlamentar sau de primari, sau de consilieri . Acu se ascund ca șoarecii in găurile nemerniciei lor, lasandu-l pe Arsene sa transmită mesaje politice ( pe care nici nu le share-uiesc ) .. iar ei se postează la zăpada .. sau postează declarații inepte ( pe care nu le citește nimeni ). Ma doare… ca asteapta la doua capete in noaptea asta, sa vada cine va castiga – pentru ca maine sa strige SEFU’ AM FOST CU TINE ! Las’ sa se riște Arsene.. ca doar noi încasăm lefuri si ne doare la maneta cine semnează statu’ de plata ! Mie unu’ … Chiar nu mai au ce sa-mi faca oportuniștii astia ! Sper ca in 2020 pe listele de parlamentari sa se regăsească ( vb de Romania nu neaparat de Jud. Neamț ) LUPTĂTORI nu LINGĂI ! Oameni care, asemeni lui Arsene risca TOT pentru LOIALITATE ! Mi-e greata de prosti, incompetenți si pupincuristi ! Sa ma parasca lui Dragnea ca i-am jignit ! Dar inainte de asta, sa se uite in oglinda ! Si sa le fie rusine de ceea ce vad !!!

Ionel Arsene este unul dintre liderii PSD din teritoriu care a cerut de urgenta o sedinta CEX PSD in care sa se transeze conflictul cu premierul Tudose. Arsene s-a pozitionat clar de partea presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. 1.Cei care i-au lins pe toti cei de la putere, indiferent de cat de curate sau murdare le-au fost izmenele, au intr-adevar ce spune despre lins si lingai…
  2.Intr-adevar , daca Arsene si Dragnea nu i-ar fi pus pe liste, toti cei amintiti de G.H ar fi ramas in vizuina lor ceeace sunt de fapt, niste soareci opariti la fund, pentruca nineni, niciodata ,nu i-ar fi scos la lumina soarelui. Acestia sunt „specialistii” pe care s-au bazat pseudopoliticienii mult laudati, ei insisi oameni(zic bine?) cu mari probleme morale sau penale. Intrebarea care se pune insa, este aceasta:de ce soarecii cufuriti au fost trimisi in parlament? Cui a folosit asta?
  3.Niciodata pana acum PSD nu a coborat atat de mult in mocirla imoralitatii. Si asta datorita conducatorilor lui mult laudati. Astazi, datorita PSD in Romania domneste TIRANIA MEDIOCRITATII.
  4. Nici o problema daca va pleca Tudose si va ramane magazionera aia coafata de la interne. Problema este ca Romania trebuie sa scape de Dragnea. El este cel care COMPROMITE GUVERNUL , PARTIDUL SI ROMANIA.
  5. Pana nu va scapa de penali si analfabeti, PSD nu va ramane in viziunea Europei si a romanilor cu minti limpezi un partid credibil ci unul de HOTI in care beizadelele,ibovnicele, rubedeniile si lingaii , numai ei ,au drum liber la actul de decizie si la resurse.
  6. Pana una alta, capii PSD au compromis ideea de social-democratie in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ