•Senatoare Emilia Arcan este convinsă că anul 2020 este anul PSD •Pesediștii târg-nemțeni, hotărâți ca partidul lor să câștige alegerile locale și parlamentare

Conferința extraordinară a PSD Târgu Neamț, desfășurată joi după-amiază, în orașul de sub Cetate, a fost un prilej de analiză a activității organizației în ultimii ani și totodată stabilirea unei strategii privind pregătirea și succesul social-democraților la viitoarele alegeri, programate pentru 2020.

Senatorul Emilia Arcan, președintă a organizației județene a femeilor PSD, consideră că în momentul de față membrii formațiunii căreia îi aparține sunt extrem de determinați pentru câștigarea alegerilor locale și parlamentare de către social-democrați. „Am participat joi după-amiază la conferința organizației PSD Târgu Neamț, în cadrul căreia s-a prezentat raportul de activitate pe linie politică și administrativă. PSD Târgu Neamț a derulat foarte multe proiecte în ultimii ani, a înregistrat o activitate intensă în toate domeniile, a organizat evenimente care au atras mii de participanți din rândul populației locale și turiști din țară și străinătate!

Orașul Târgu Neamț nu a mai beneficiat niciodată de atâtea proiecte prin care s-a investit în domeniile principale: educație, sănătate, infrastructură rutieră, rețele de apă rece și canal. Vorbim de investiții care depășesc 35 de milioane de euro!

O sumă colosală, care nu ar fi putut fi atrasă pentru dezvoltarea orașului fără implicarea președintelui Consiliului Județean, Ioan Arsene, a primarului Daniel Harpa și a colegilor lui din Consiliul Local și aparatul tehnic din Primărie. Nu trebuie trecut cu vedere faptul că primarul Harpa a preluat primăria înglodată în datorii și a adus-o la faza în care derulează zeci de proiecte în folosul cetățenilor!“, a declarat Emilia Arcan, senator PSD de Neamț.

După prezentarea raportului de activitate, în cadrul aceluiași eveniment a fost ales președintele PSD Târgu Neamț pentru un nou mandat. Noul președinte este cel vechi, pesediștii manifestându-și susținerea tot pentru Vasilică Harpa. „Reușitele primarului DANIEL Harpa, realizările PSD din ultimii ani, i-au atras un nou mandat la conducerea organizației orășenești!

În calitate de președintă a femeilor social-democrate din județ, de parlamentar, le mulțumesc tuturor celor care au reprezentat echipa de conducere a PSD Târgu Neamț.
De asemenea, îi felicit pe noii membri ai staff-ului și le doresc putere, astfel încât la alegerile care vor urma PSD să fie învingător.

Din păcate, la scrutinele electorale din 2019 scorul nu a fost în favoarea noastră. Justificările, motivațiile au fost diverse și acum trebuie să găsim soluții la toate problemele cu care ne-am confruntat atunci, pentru ca 2020 să fie anul PSD. Plecăm la drum cu determinare, uniți și hotărâți să câștigăm alegerile locale și parlamentare“, a mai precizat șefa doamnelor social-democrate din Neamț.

Emilia Arcan i-a urat succes în alegeri președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, care va candida pentru un nou mandat în fruntea legislativului județean.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.