Dupa ce o perioada a fost destul de absenta din spatiul public, fosta candidata la deputati in 2016 pe listele PMP Neamt si PSD-ista convinsa din anul 2017, targnemteanca Elena Didila sterge pe jos cu rezistentii, cunoscuti si ca tefelisti (TFL- Tanar Frumos si Liber). Ea a ajuns de mai multe ori in atentia presei locale pentru luarile sale de pozitie extrem de acide atunci cand convingerile ii sunt lezate si cand unii neaga evidentele si sustin ca negrul este alb si invers. Ca raspuns la atacurile la adresa PSD pe o retea de socializare, cea care era cunoscuta si drept cea mai sexy candidata pentru Parlament, da doua replici bine argumentate la ceea ce pentru unii a devenit o obsesie: PSD, Dragnea si sustinatorii PSD sunt vinovati pentru tot raul din lume.

Elena Didila nu se fereste sa-i atace in termeni duri pe cei  supranumiti #rezistenti care se cred detinatorii dreptatii si ai adevarului absolut, pe deasupra fiind si extrem de agresivi verbal, dar chiar si fizic. Acestia sunt facuti prosti pe fata si sunt batuti cumva cu propriile arme.

Loading...

Analfabetismul social si functional din Romania a ajuns la 42%! Oficial. In mod paradoxal, nu pesedisitii sufera cel mai tare aici, ci exact tefelistii. Sint atit de prosti (in cel mai pur sens al cuvintului) incit opereaza cu “adevaruri” de genul: pesedistii sint comunisti, Ion Iliescu conduce pesedeul, oamenii voteaza cu pesedeul pentru ca primesc doi mici, rusii sint comunisti, tefelistii nu traiesc bine pentru ca ciuma rosie fura, lumea e spalata pe creier pentru ca se uita la Antena3, ei sint smecheri si ca sa nu fie spalati pe creier nu se uita la televizor, nimeni nu poate lupta cu coruptii decit Codruta Kovesi, Europa este “de dreapta”, Trump va prabusi economia pentru ca e prost.

Gazul se scumpeste ca vrea Dragnea si nu ca ar exista o piata libera si reglementari ale Comisiei Europene, e adevarat pentru ca a scris pe Facebook, cresterea salariilor ne destabilizeaza, presedintele are procurorii in subordine, ba chiar si Guvernul, deciziile Curtii Constitutionale trebuiesc aprobate prin referendum, nu sint spitale pentru ca sint catedrale, asadar, un intreg evantai de ineptii care ar trebui sa fie cel putin batatoare la ochi, dar care pentru niste analfabeti nu au cum sa fie. Probleme de aceasta natura nu apar peste noapte, ci sint rodul unor decenii de asa-zise reforme ratatate in invatamint, unde scoala elementara si liceul nu mai reusesc sa ofere bazele necesare pentru invatamintul superior. Care invatamint superior da rateuri tot mai sonore. Da, de ceva timp, scoala romaneasca produce numai timpiti. Dar cu diplome. De aici vin problemele sociale si economice”, spune Elena Didila.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Nu ma intereseaza criticile doamnei prezentate mai sus si nici doctrina #rezist desi ma intreb cum pot fi niste oameni (care muncesc si stiu ce e bine pt noi ) la ora14 la protest cand ar trebui sa fie la munca dar ma intereseaza ce pregatire si ce experienta are d na respectiva ca poate o primesc (spre votare)pe liste la anul pt europarlamentare iar look ul ei nu ma convinge sa o votez. Tupeul si aroganta nu sunt calitati iar diplomatia lipseste cu totul. Sa fie o Elena Basescu resuscitata?

  2. Și textele copy/paste spun multe despre gradul de cunoaștere a limbii române. Sau, cum se zice în popor, ”Fiecare pasăre pe limba ei piere.”
    Și aș completa cu o vorbă celebră, auzită prin Parlament, dacă nu mă înșel: ”Ciocu` mic!”

  3. Cine este responsabil pentru procentajul de 42 % de analfabetism ? Opozitia?? Intadevar ele sunt rezultatul a unor tentative esuate de a reforma învățământul; dar aceste reforme au fost inițiate de catre PSD, partid care a avut majoritate parlamentară aproximativ 68% din timp, dupa 1989 ! PSD ul este cel care a vândut țara pe bucăți, a distrus industria, a furat banii alocați autostrazilor, a transformat spitalele in focare de infecții! Rusine PSD !

  4. Are dreptate duduia trebuie să-i arătăm cealaltă față a siglei #rezist :##nu mai rezistăm## ,căinele care latră nu mușcă.

LĂSAȚI UN MESAJ