Ar trebui sa treaca strandul in administrarea Primariei Piatra Neamt?

Loading ... Loading ...

Rudele unui barbat din Roman au dat alarma la 112 in aceasta seara (13 noiembrie), dupa ce au banuit ca un membru al familiei s-a sinucis.

Tanarul in varsta de 20 de ani era de nagasit, iar fratele dar si prietena lui au intrat in alerta, crezand ca acesta s-a sinucis.

El mai avusese o tentativa de suicid in urma cu cateva zile, aruncandu-se in raul Moldova de pe un pod de cale ferata de langa Roman. Atunci, a fost salvat de prietena lui.

Astazi, vazand ca e de negasit, fratele lui a sunat la 112 si politistii au inceput cautarile. Dupa aproximativ o ora s-a ajuns la concluzia ca tanarul s-ar fi putut arunca din nou in raul Moldova, asa ca in jurul orei 18:30 au fost alertati si pompierii care au ajuns de urgenta la fata locului si au inceput cautarile cu lanterne de pe mal, pentru ca se lasase intunericul si nu s-a putut lansa la apa o barca pneumatica.

Intr-un tarziu, a venit si vestea cea mare. Barbatul despre care se credea ca s-a sinucis, fusese gasit bine mersi la o cunostinta la Sabaoani. Se pare ca ziua de 13 nu a fost cu ghinion pentru el si ”sinuciderea” a fost cu happy end.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ