Rudele unui barbat din Roman au dat alarma la 112 in aceasta seara (13 noiembrie), dupa ce au banuit ca un membru al familiei s-a sinucis.

Tanarul in varsta de 20 de ani era de nagasit, iar fratele dar si prietena lui au intrat in alerta, crezand ca acesta s-a sinucis.

Loading...

El mai avusese o tentativa de suicid in urma cu cateva zile, aruncandu-se in raul Moldova de pe un pod de cale ferata de langa Roman. Atunci, a fost salvat de prietena lui.

Astazi, vazand ca e de negasit, fratele lui a sunat la 112 si politistii au inceput cautarile. Dupa aproximativ o ora s-a ajuns la concluzia ca tanarul s-ar fi putut arunca din nou in raul Moldova, asa ca in jurul orei 18:30 au fost alertati si pompierii care au ajuns de urgenta la fata locului si au inceput cautarile cu lanterne de pe mal, pentru ca se lasase intunericul si nu s-a putut lansa la apa o barca pneumatica.

Intr-un tarziu, a venit si vestea cea mare. Barbatul despre care se credea ca s-a sinucis, fusese gasit bine mersi la o cunostinta la Sabaoani. Se pare ca ziua de 13 nu a fost cu ghinion pentru el si ”sinuciderea” a fost cu happy end.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ