Un sofer beat a dat dovada de tupeu noaptea trecuta (12/13 mai). Barbatul din Timisesti a provocat o tamponare in fata unei discoteci din Raucesti, soldata doar cu pagube materiale. La sosirea politistilor a refuzat sa sufle in etilotest. La fel a procedat si la spital unde a fost dus pentru recoltare de probe biologice, injurand personalul medical. Pe langa dosar penal, acesta a fost sanctionat pentru tublurarea linistii si ordinii publice dar si pentru ca a apelat nejustificat 112 unde a reclamat ca i s-a retinut permisul de conducere.

Comunicat IPJ Neamt:

Loading...

In nopate de 12 spre 13 mai, în jurul orei 1.30, polițiștii s-au deplasat la un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs în fața unei discoteci din localitatea Răuceşti.

Din primele verificări a rezultat că un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani, din Timișești, a acroșat un autoturism staționat.

Polițiștii au solicitat conducătorului auto să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice. La unitatea medicală, bărbatul a refuzat şi acest lucru, proferând injurii la adresa cadrelor medicale, fapt pentru care a fost sancţionat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

După constatarea refuzului de a i se recolta probe biologice, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, însă a început să devină recalcitrant, solicitând restituirea permisului de conducere.

Totodată, a apelat nejustificat serviciul de urgență 112, reclamând că i s-a reținut permisul de conducere, fapt pentru care bărbatul a fost sancționat contravenţional în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/ 2008.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ