Duminică, 04.09.2016 la ora 04:36, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui accident rutier in localitatea Bradu, comuna Grințieș, în care un autoturism a intrat in coliziune cu un cap de pod rezultând o persoană rănită încarcerată.

     La locul intervenției s-au deplasat 8 subofițeri din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Poiana Teiului, Detaşamentul de pompieri Tărgu Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

Loading...

     Forțele de intervenție au acționat pentru descarcerarea și degajarea unei persoane de sex masculin, precum și pentru asigurarea măsurilor PSI. Persoana descarcerată, în vârstă de 40 ani, a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată către CPU Bicaz.

Tot duminică, 04.09.2016 la ora 22:31, Dispeceratul ISU -Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism marca Skoda Octavia în municipiul Piatra Neamț, B-dul Decebal. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofițeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Ionut CORFU

sursa ISU Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ