Sotul fostei primarite de la Gîrcina, jud. Neamt, a fost dat disparut de familie, anunta IPJ Neamt. Balan Lazar Mihai, in varsta de 61 de ani ar fi plecat de acasa in urma cu 5 zile, pe 15 martie si nu s-a mai intors. Politistii fac un apel la cei care ar putea da relatii despre cel disparut sa sune la 112.

Comunicat IPJ Neamt:

Loading...

Poliţiştii caută un bărbat în vârsta de 60 ani, din Gîrcina, plecat de la domiciliu din data de 15 martie a.c.

În dimineaţa zilei de 19 martie, poliţiştii din Gîrcina au fost sesizaţi despre faptul că numitul Balan – Lazăr Mihai, în vârstă de 61 ani, a plecat de la domiciliul său din seara zilei de 15.03.2018 în Mun. Piatra Neamţ, de unde nu a mai revenit.

La data plecării de la domiciliu, era îmbrăcat cu o geacă de fâş, tip sport, de culoare neagră, cu pantaloni negri de stofă şi pantofi negri fără şiret. Acesta se deplasează greu, întrucât prezintă un defect minor la genunchiul stâng.

Semnalmente: înălţime de aproximativ 1.75 m, greutate 75 kg, ochi căprui, ten acneeic, păr lung, ondulat, de culoare albă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.