Sunt sanse foarte mari ca spitalul vechi din Piatra- Neamt sa fie demolat, a declarat astazi intr-o conferinta de presa, Ion Asaftei (ALDE), vicepresedintele CJ Neamt.

Asaftei a precizat ca aceasta varianta este luata in calcul tot mai mult, in vederea construirii unei noi sectii de boli interne care recent a obtinut finantare prin PNDL II.

Aceasta solutie tehnica este in discutie la aceasta ora si este foarte posibil ca spitalul vechi sa fie demolat. De fapt, asa ar fi si normal, pentru ca nu se poate construi un spital modern pe structura unuia vechi de aproape 100 de ani cu risc seismic ridicat. Noua constructie pentru care deja s-a semnat contractul de finantare, va avea 5 nivele si 7.800 de metri patrati”, a spus Ion Asaftei.

 

Noua sectie de boli interne care urmeaza a fi construita face parte din cele 56 de proiecte prin PNDL pentru care deja s-au semnat contractele de finantare.

Asaftei a declarat ca se ocupa personal si de reabilitarea spitalului din Bicaz, inchis pentru o vreme de Guvernul PDL si redeschis in urma cu trei ani.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.